Aprèn a netejar el rentaplats correctament, perquè les rentades dels estris de cuina siguin òptimes.

Com netejar el rentaplats

11 de juliol de 2019

Saps com netejar el rentaplats? T'ho expliquem en uns passos senzills, amb l'ajut d'aquest vídeo.

El rentaplats sol ser un electrodomèstic d'ús diari, que fem servir per netejar plats, gots i altres estris de cuina. Aprendre a netejar-lo de manera adequada és important per garantir un bon resultat de la rentada i un bon rendiment de la màquina.

Com netejar el rentaplats per dins

En primer lloc, cal buidar el rentaplats completament. A continuació, segueix els passos següents:

  • Desmunta i neteja les aspes i els filtres per separat sota l'aixeta, per eliminar les restes de menjar. S’ha de deixar que l'aigua penetri en els orificis de les aspes. Torna’ls a muntar i col·locar.

  • Neteja les vores de les portes i les gomes amb una baieta de microfibra humida amb aigua. És normal que es dipositi brutícia a les juntes.

  • Utilitza el líquid netajamàquines per retirar les restes de menjar, detergent, greix i calç del rentaplats. Aquest producte fa una neteja profunda i elimina la brutícia incrustada. Retira l'etiqueta del tap. No treguis el tap, ni el descargolis ni perforis la cera.

  • Posa l'ampolla cap per avall, a la safata inferior, com si fos un plat en qualsevol dels compartiments. L'ampolla ha d'estar subjecta per evitar que es mogui.

  • Tanca la porta del rentaplats i selecciona un cicle de rentada a 65 °C.

  • Quan acabi el programa, treu l'ampolla i recicla-la.

  • Recomanem fer aquesta neteja un cop al mes si utilitzes el rentaplats diàriament.

Altres recomanacions

Saps com utilitzar els Netejadors Anticalç Bosque Verde per eliminar residus de calç en qualsevol superfície de cuines i sanitaris?