Acarona els teus teixits més preuats amb l’ambientador per a teixits Bosque Verde. Aconseguiràs donar una fragància suau, agradable i duradora als teus sofàs, llençols, edredons, cortines i altres elements de la llar.

Ambientador de teixits Bosque Verde

06 de març de 2018

Tots els teus teixits es mantindran amb una fragància agradable i fresca si els hi apliques regularment l’ambientador per a teixits Bosque Verde. És adequat per a la teva llar: sofà, cortines, tapisseries així com per a tot tipus de peces de roba, llençols o tovalloles.

Un toc floral per a la teva llar

Aconsegueix que la teva llar i els teus teixits favorits es mantinguin en les millors condicions amb l'ús habitual de l’ambientador per a teixits Bosque Verde. Serà el teu gran aliat a l'hora de mantenir tot tipus de teles, tovalloles, llençols o mantes amb una aroma fresca de roses realment agradable.

Un ambientador per a les teves jaquetes i abrics

L’ambientador per a teixits Bosque Verde també es pot aplicar a la teva roba quotidiana, com jaquetes o abrics, per donar-li un toc especial. La seva fragància recorda un elegant buquet de roses i aconsegueix eliminar les males olors que es poden quedar impregnades a la roba durant una jornada habitual.

Propietats de l’ambientador per a teixits Bosque Verde

L’ambientador per a teixits Bosque Verde el podràs trobar en una ampolla de 400 ml, a la qual s'incorpora una pràctica pistola per aconseguir una ergonòmica i còmoda polvorització. La seva difusió no inclou gas propel·lent, de manera que és respectuosa amb el medi ambient. L'ampolla és, a més, totalment reciclable. La seva fragància és de llarga durada, de manera que resulta ideal per a qualsevol tipus de teixits així com per a la teva roba diària.

Com aplicar-lo

La forma més correcta d'aplicar aquest ambientador és mantenint una distància d'uns 30 cm amb la superfície que calgui polvoritzar. Has de pressionar el gallet unes tres vegades per alliberar una fragància adequada. Si la superfície a tractar és delicada, com pot ser ant, cuir, vinil, seda o pell, convé polvoritzar en una zona no visible a manera de prova.

Altres recomanacions

Cuida també de la teva rentadora i, per tant de la teva roba i els teus teixits, amb el neteja rentadores Bosque Verde. L'escombra multi usos Bosque Verde aconseguirà, a més, que els teus sòls es mantinguin en perfectes condicions.