Whisky Webb de mercadona

Whisky suau escocès James Webb de Mercadona

23 de desembre de 2016

Per després del dinar o sopar, així com durant una reunió entre familiars i amics, el Whisky suau escocès James Webb de Mercadona ofereix una càlida experiència, que tots els apassionats d'aquesta beguda apreciaran.

Els seus matisos afustats i un sabor suau i equilibrat, ho converteixen en el company perfecte per gaudir sol o amb gel, com tu prefereixis.


Sobre el Whisky suau escocès James Webb de Mercadona

El Whisky suau escocès James Webb de Mercadona presenta la seva característica tonalitat caramelitzada i el seu inconfusible sabor afustat gràcies a que està destil.lat i envellit a Escòcia.

L'ampolla de Whisky suau escocès James Webb s'ofereix en una pràctica grandària de 700cc. A través del seu acurat disseny de cristall transparent és possible apreciar el seu to caramel que, una vegada barregem amb aigua i gel, se suavitzarà notablement.


Com prendre el Whisky suau escocès James Webb de Mercadona

El Whisky suau escocès James Webb de Mercadona és una beguda que, malgrat els seus 40º de graduació, pot gaudir-se perfectament tot sol o amb 3 o 4 glaçons, fins i tot es pot rebaixar amb una mica d'aigua, suavitzant mínimament el seu característic sabor.

No obstant això, la tradició del whisky permet diferents suggeriments de preparació. Aquest Whisky suau escocès James Webb és perfectament compatible amb diferents refrescs, la mescla dels quals oferiran una combinació deliciosa i una experiència inoblidable en el paladar.

Tant si ho prefereixes combinat com si esculls gaudir del whisky sense mescla, la millor copa per preparar aquest whisky escocès és aquella que presenti una boca ampla. En aquestes copes, l'estil de les quals és conegut com “old fashioned”, un parell de gels permeten rebaixar perfectament la intensitat del whisky.

Pren-te el teu temps i gaudeix en cada glop del suau i equilibrat sabor que t'ofereix entre els seus matisos afustats el Whisky suau escocès James Webb de Mercadona.

Altres recomanacions

Aquest Nadal sorprèn als teus convidats amb la Ginebra Sheriton Strawberry de Mercadona, una opció exòtica que sorprèn gràcies al seu acabat de sabor a maduixa.
Si prefereixes begudes que presentin una menor graduació, pots provar els vins i sidres de Mercadona, que són perfectes per gaudir en qualsevol situació.

I, si els teus convidats prefereixen begudes sense alcohol, ofereix-los còctels sense alcohol de Mercadona: Mojito o Pinya Colada.