Assaboreix el nostre assortiment de formatgets en porcions Hacendado i pren-los com més t'agradin.

Varietat de formatgets en porcions: com prefereixes prendre’ls?

02 de novembre de 2021

Coneixes els nous formatgets Hacendado? Són formatgets en porcions triangulars, dels de tota la vida, en format individual, que ofereixen nombroses possibilitats de consum: són perfectes per prendre’ls tal qual, en entrepà, per untar o per donar gust i aliment als purés, les cremes o les postres. Recorda’t de conservar-los sempre en fred.

En disposes de tres varietats diferents per satisfer les teves necessitats.

Formatgets

  • Formatge fos per estendre, sense gluten.
  • 24 porcions.
  • Es pot consumir sol per fer un mos o es pot fer servir per elaborar diferents receptes.
  • Ideal per picar, berenar o elaborar plats (purés, cremes, pastissos...).
  • Els lactis són font de calci i proteïna.

Formatgets light

  • Formatge fos per untar, sense gluten.
  • 16 porcions.
  • Formatge en porcions elaborat amb llet pasteuritzada desnatada.
  • Ideal per picar, berenar..., amb una aportació reduïda de greix.
  • Es pot consumir sol per fer un mos o es pot fer servir per elaborar diferents receptes.
  • 50 % menys de greix que un formatge fos estàndard.
  • Apte per a celíacs.
  • Alt contingut en calci.
  • Alt contingut en proteïna.

Formatgets sense lactosa

  • Especialitat per untar a base de formatges i fibra.
  • 8 porcions.
  • Formatge en porcions elaborat amb formatges pasteuritzats sense lactosa.
  • El producte és sense lactosa, adaptat als intolerants a la lactosa.
  • Alt contingut de proteïna.
  • Alt contingut de calci.
  • Podem elaborar receptes boníssimes, com ara crema de carabassó sense lactosa, o postres delicioses, com flam d'ou sense lactosa o pastís de formatge sense lactosa.
  • Ideal per picar, berenar o elaborar plats (purés, cremes, pastissos...).

Conservació

Manteniu refrigerat després de la compra. Producte a punt per consumir.

Altres recomanacions

Cuida’t amb els nostres pans 100 % integrals, varietat de gustos i textures.