Et presentem les nostres diferents classes de creps i una sèrie de receptes.

Varietat de creps a Mercadona

27 de març de 2024

Coneixes la versatilitat de les creps? Són la tria perfecta per a un esmorzar complet o per a unes postres elegants. També per a un sopar ràpid i lleuger o per fer de gurmet i impressionar els teus convidats. Si cerques versions més creatives, són ideals per experimentar.

Tot seguit, et mostrem les diferents classes de creps i t'ensenyem a preparar-ne unes receptes delicioses i molt fàcils. Dolces i salades, en tenim per a tots els gustos i ocasions. Ens acompanyes?

Quines classes de creps pots trobar a Mercadona?

Creps farcides de xocolata

Ideals per permetre’t un capritx en els esmorzars i berenars especials. Pots menjar-les fredes o calentes. Si t'estimes més aquesta segona opció, n'hi ha prou amb escalfar-les 8 o 10 segons al microones i deixar-te portar pel seu gust deliciós i la seva textura. Es presenten en paquets de sis unitats. Són molt ràpides i fàcils de consumir.

Crepes rellenos de chocolate Mercadona

Creps naturals congelades

És un producte molt útil com a fons de congelador: et permet solucionar un sopar o qualsevol altre àpat del dia sense massa complicacions. Es presenten en un paquet de vuit unitats. Són molt versàtils, ja que permeten elaborar una gran varietat de receptes, tant dolces com salades. A més, són ràpides i senzilles de preparar.

Instruccions d’ús

Microones: posa una crep en un recipient apte per al microones i escalfa-la durant 80 segons.

Paella: fon mantega en una paella. Escalfa-hi una crep durant aproximadament 2 minuts, a temperatura moderada. Gira-la regularment.

Receptes amb creps naturals congelades

Galette farcida

Galette de Crepes relleno

1. Segueix les indicacions del fabricant per preparar les creps.

2. En una paella amb poc oli, fes uns ous a la planxa, un per cada crep, amb una mica de sal.

3. Col·loca al centre de cada crep uns talls de pit de gall dindi, formatge ricotta, alvocat en làmines i un ou a la planxa.

4. Tanca la crep doblegant-ne les vores uns 2 cm cap endins. Deixa el centre al descobert.

Creps farcides de pera i mató

Receta de Crepes rellenos de pera y requesón

1. Prepara les creps d'acord amb les instruccions del fabricant.

2. Pela 3 peres i talla-les a dauets.

3. Enrosseix els trossos de pera en una paella amb mantega, durant aproximadament 10 minuts.

4. Afegeix uns 40 g de mel a la paella i deixa que es caramel·litzi juntament amb les peres.

5. Afegeix 200 g de mató a la mescla i cuina-ho durant uns 2 minuts més. Tot seguit, retira-ho del foc i deixa-ho temperar.

6. Col·loca el farciment de pera i mató a la meitat de cada crep i cobreix-ho amb l'altra meitat.

7. Per decorar afegeix uns fils de mel sobre les creps i ja estan a punt per servir.

Preparat per a creps

Preparat en pols amb què també es poden preparar creps dolces i salades, i donar així una diversitat i àmplia varietat de gustos a les teves receptes.

Un cop fetes, les creps destaquen per la seva textura suau i lleugera, amb un acabat enrossit i molt apetitós. Un altre dels avantatges d’aquest producte és que és fàcil de dosificar i emmagatzemar, de manera que t’ofereix més comoditat a la cuina. L'envàs garanteix la frescor del producte perquè puguis gaudir del millor gust en cada preparació.

Instruccions d’ús

Modo de empleo de Preparado para Crepes

Un cop preparada la mescla, es pot conservar a la nevera durant 24 hores, sempre que l'ampolla estigui completament tancada.

Receptes amb preparat per a creps

Creps farcides de salmó fumat

Crepes rellenos de salmón ahumado

1. Segueix les indicacions del fabricant per preparar les creps.

2. Pica finament tàperes i cibulet al gust.

3. Mescla en un recipient 150 g de formatge crema, 100 g de nata, les tàperes picades, el cibulet picat i la ratlladura d'una llimona.

4. Estén una capa de la mescla de formatge sobre la superfície de cada crep. Després, col·loca salmó fumat al damunt.

5. Doblega els costats de les creps per tancar-les.

Creps Suzette

Crepes Suzette con Preparado para crepes

1. Prepara les creps d'acord amb les instruccions del fabricant.

2. Esprem el suc de 2 taronges.

3. Escalfa 30 g de caramel juntament amb el suc de taronja. Cuina-ho a foc lent fins que la mescla es redueixi a un almívar no gaire dens.

5. Afegeix-hi 25 g de mantega i mescla-la fins que es dissolgui del tot.

6. Submergeix les creps doblegades en forma de mocador en aquesta salsa i deixa que absorbeixin part del líquid.

7. Serveix les creps en plats individuals acompanyades de gelat de vainilla i nous de macadàmia.

Altres recomanacions

Descobreix el nostre ampli assortiment de galetes i pastes i gaudeix-ne amb moderació.

Tasta l’hummus de Mercadona i la seva varietat de gustos.

Ja has llegit la nostra guia per netejar i organitzar la nevera i el congelador?