En qualsevol moment de l'any, sempre ve de gust una truita de patates, sobretot quan hi ha excursions i plans per gaudir del bon temps a l'aire lliure. És un aliment molt popular, saborós i fàcil de menjar, que agrada a petits i grans.
Les raons del seu èxit són moltes. I és que aquest plat tan deliciós és perfecte per a qualsevol moment, sigui per esmorzar sigui per dinar o sopar. Es pot consumir de moltes maneres: com a tapa, en entrepà o en plat. A més, és ideal per compartir.
Et proposem opcions diferents. Coneixes tot l'assortiment de truites de patates de Mercadona? Te’l mostrem tot seguit, a veure quina t'agrada més. Les tens a la teva disposició al lineal de plats preparats i a la secció A punt per Menjar.
Truites de patates al lineal de plats preparats
- Truita de patates: truita fresca de patates amb oli d'oliva, la truita de patates clàssica, elaborada amb ou pasteuritzat, patates i oli d'oliva verge. Té un gust suau i exquisit.
- Truita de patates i ceba: truita fresca de patates i ceba amb oli d'oliva, una opció que afegeix el sabor de la ceba cuita al gust suau de la truita de patates. Això la fa més casolana i melosa.
Procés d'elaboració de les nostres truites
Amb ceba o sense, les nostres truites són el resultat d'un procés senzill, però meticulós. Cada etapa, des de la selecció d'ingredients fins a la precocció, es fa amb molt de compte i atenció al detall. Només així podem garantir la millor versió del producte en condicions òptimes.
Per a això, en les diferents fases, les nostres patates passen per controls rigorosos de qualitat, tant abans de pelar-les i tallar-les com després de fregir-les. Després s’hi afegeix la ceba (si la truita en porta) i l'ou pasteuritzat, i es precuina la mescla en paelles antiadherents amb tota la seva suculència. Aquest mètode no solament assegura una textura perfecta, sinó també un gust autèntic i natural.
Preparació: escalfar i servir!
Pel que fa a la preparació, es tracta d'un producte a punt per consumir, de manera que només has d'obrir l'envàs, escalfar la truita al teu gust i servir-la. Tanmateix, et podem donar alguns consells a l'hora d'escalfar-la:
- Microones: perfora l'envàs i escalfa a 800 W de potència durant 4 minuts (si prefereixes la truita més melosa) o 7 minuts (si t'agrada més feta).
- Paella: afegeix-hi una cullerada sopera d'oli d'oliva verge i escalfa la truita a foc mitjà durant 4 minuts per cada costat.
Assortiment de truites a la secció A punt per Menjar
- Truita de patates i ceba: Destaca pel seu gust casolà i la seva textura melosa. S'elabora amb ou pasteuritzat, patata monalisa i ceba fregida.
- Truita de patates i carabassó: Destaca pel seu gust casolà i la seva textura melosa. S'elabora amb ou pasteuritzat, patata monalisa, ceba fregida i carabassó.
Ara ja no tens excusa per tastar-les en qualsevol moment del dia. Consulta els diferents formats disponibles i temps d’escalfament:
- Porció de truita: màx. potència 30 s
- Mitja truita: màx. potència 2 min
- Truita sencera: màx. potència 4 min
A més, et donem l'opció d’emportar-te la truita mixta, perquè no et quedis amb les ganes de tastar tots dos gustos: mitja truita de patates i ceba, i mitja de patates i carabassó.
Consulta tota la informació a l'etiquetatge del producte.
Altres recomanacions
Si no has tastat la nostra família d'ensalades, què esperes?
Tenim les millors receptes amb salses quètxup, especialment pensades per a les teves nits de divendres.