Et proposem tres receptes amb carn: bistecs de vedella, filet de gall dindi o llom de porc.

Tres receptes de carn

27 de setembre de 2018

La carn és una opció ideal per preparar plats gustosos.

Tot seguit, t’oferim tres receptes pas a pas, l'ingredient estrella de les quals és la carn, perquè les incorporis als teus dinars i sopars.

Abans de veure les receptes en detall, aquí tens una mica d'informació sobre cada un dels tres tipus de carn:

  • Llom de porc: carn magra tendra i de gust suau; és ideal per fer a la planxa.
  • Bistec de vedella: carn magra tendra i de gust suau.
  • Filet de gall dindi: el filet és la part més tendra i gustosa del gall dindi.

Recepta de Milfulls de llom, albergínia i carbassó amb amanida de ruca i dauets de tomàquet

Milhojas de lomo catalan

Segueix la nostra recepta pas a pas:​

pasos mercadona milhojas lomo cerdo

  1. Talleu els carbassons a rodanxes i feu-los a la planxa.
  2. Talleu l'albergínia a rodanxes i afegiu-hi una mica de sal. Deixeu reposar les rodanxes durant 10 minuts, netegeu-les amb aigua i feu-les a la planxa fins que estiguin daurades.
  3. Salpebreu els talls de llom.
  4. Feu els talls de llom a la planxa.
  5. Emplateu-ho posant una rodanxa de carbassó, una d’albergínia i un tall de llom; tot seguit, una altra rodanxa de carbassó i una d’albergínia.
  6. Poseu-hi un segon tall de llom.
  7. Coroneu el plat amb una mica d'amanida de tomàquet tallat a dauets i ruca. Amaniu-ho amb una mica de sal, llimona i oli.

Recepta de Bistec de vedella farcit d'espàrrecs i bolets amb pebrots escalivats i ceba tendra

catalan Receta filete de ternera

Segueix la nostra recepta pas a pas:​

pasos mercadona filete ternera relleno

  1. Escaliveu els pebrots amb un rajolí d'oli.
  2. Escaliveu les cebes amb una mica d'oli.
  3. Un cop escalivats, netegeu els pebrots i trossegeu-los en quarts. Feu el mateix amb les cebes. Amaniu-ho amb una mica de sal i oli d'oliva extra verge.
  4. Traieu la part llenyosa dels espàrrecs. Peleu un gra d'all i talleu-lo ben petit. Escalfeu una mica d'oli en una paella i afegiu-hi l'all. Quan es comenci a daurar, salteu els espàrrecs durant 5 minuts.
  5. Salteu els bolets durant 5 minuts.
  6. Farciu els bistecs en cru amb els bolets i els espàrrecs; deixeu les puntes dels espàrrecs fora del bistec. Enrotlleu la carn i salpebreu-la.
  7. Cuineu els bistecs al forn a 180 º entre 10 i 15 minuts segons el punt de la carn que es vulgui.
  8. Poseu una base de pebrots i ceba en un plat i els rotlles de carn al damunt. Afegiu-hi una cullerada d'oli d'oliva extra verge.

Recepta de Filet de gall dindi a la planxa amb picada de verdures cruixents i alvocat

Solomillo de Pavo catalan

Segueix la nostra recepta pas a pas:​

ficha mercadona solomillo pavo

  1. Macereu els pits de gall dindi amb una mica de llet durant 1 hora perquè quedin més sucosos.
  2. Netegeu les pastanagues, la ceba tendra i el tomàquet canari i talleu-los a dauets.
  3. Salpebreu el filet de gall dindi. Poseu 2 gotes d'oli en una paella i, quan estigui calenta, poseu-hi la carn. Tapeu-la amb una tapadora i feu-la a foc mitjà. Passats 10 minuts, doneu-li la volta i torneu-la a tapar 10 minuts més.
  4. Talleu el filet de gall dindi a rodanxes d'un dit de gruix.
  5. Emplateu-ho posant les rodanxes de filet de gall dindi damunt el llit de verdures talladetes i grans de blat de moro.
  6. Afegiu-hi l'alvocat tallat a grills. Amaniu-ho amb una mica de sal, pebre, llimona i oli extra verge. Empolseu-hi una mica de cibulet tallat.

Altres recomanacions

Coneixes el nostre servei de Punt de Acabat? Descobreix tots els detalls de la Carnisseria de Mercadona.

Si vols trobar més receptes que t'ajudin a preparar els teus dinars i sopars, clica a l'enllaç per accedir a un bon recull de receptes saboroses.