Tasta les millores de qualitat de les nostres maioneses.

T’ho expliquem tot sobre les nostres maioneses

18 de febrer de 2022

T’agrada acompanyar el menjar amb les nostres maioneses? Has de tastar la millora de qualitat que hi hem incorporat. A més, hem reduït notablement el percentatge de plàstic dels envasos.

Si vols estar al corrent de tot, continua llegint!

Quines millores hem fet en la qualitat de les nostres maioneses?

Se han trabajado diversas características del producto:

  • Mejora de su sabor.
  • Textura más densa.
  • Reducción de azúcares.
  • Utilización de aromas naturales y concentrado de limón.

Quines millores hem fet a l'envàs d'aquests productes per reduir el plàstic que contenen?

  • S'ha substituït l'envàs de plàstic per pots de vidre en quatre productes.

Imagen Texto 2 Mayonesas catalan

  • Als altres dos productes de maioneses, que encara tenen envàs de plàstic, hi hem eliminat el blíster (plàstic que embolicava l'envàs) i s'ha canviat l'etiqueta a paper.

Imagen Texto 3 Mayonesas catalan

  • La reducció de plàstic en aquests envasos de maioneses suposa un estalvi de 900 tones d'aquest material a l'any.

Imagen Texto 1 Mayonesas catalan

Com s’utilitzen i dos suggeriments de receptes

Si les vols tastar, només les has d'obrir i consumir directament per acompanyar, dipejar, amanir i cuinar plats freds i calents. Et proposem dues receptes fàcils i delicioses perquè les puguis combinar:

Espàrrecs blancs amb maionesa

Pots preparar aquest entrant deliciós amb només 3 ingredients:

  • Espàrrecs blancs
  • Maionesa
  • Julivert fresc acabat de picar per decorar

Ensalada russa de lluç i gambes

També és un plat molt saborós, que té la maionesa com a ingredient estrella.

Ingredients:

  • 2 patates
  • 1 pastanaga
  • 100g de gamba llistada petita
  • 2 llaunes de lluç al natural
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre
  • Maionesa
  • Cibulet
  • Puntes, bastonets i regañás.

Pas a pas:

1. Separa els caps de les gambes. Fes bullir aigua salada i bull el cos de les gambes un minut. Refreda-les i pela-les.

2. En la mateixa aigua, bull dues patates mitjanes sense pelar i una pastanaga amb la pell, juntament amb els caps de les gambes, fins que les hortalisses estiguin cuites. Retira-ho i deixa-ho temperar.

3. Quan les patates i la pastanaga estiguin temperades, pela-les i fes-les a trossets en un recipient.

4. Pica les gambes cuites i reserva’n mitja dotzena per a decorar. Barreja les verdures amb dues llaunes de lluç al natural sense líquid i les gambes picades. Remena-ho bé perquè les patates vagin generant midó i quedi una textura cremosa amb algun tros de patata. Afegeix-hi un bon raig d’oli d'oliva verge extra. Salpebra-ho. Refreda-ho a la nevera.

5. Abans de servir, barreja-ho amb dues cullerades soperes de maionesa i munta-ho en un plat. Cobreix la superfície amb una capa fina de maionesa. Decora-ho amb les gambes cuites, cibulet acabat de picar i oli d'oliva verge extra.

6. Es pot servir acompanyat de puntes, bastonets o regañás.

Altres recomanacions

Has tastat el Tsatsiki? Si vols donar un toc diferent als teus plats, tasta aquesta salsa a base de iogurt grec.