Vols aprendre a preparar una recepta saborosa i molt senzilla? Si segueixes el pas a pas que et proposem, aquest estofat de conill deliciós et sorprendrà.
És un plat molt complet, que té la carn de conill com a ingredient estrella. Sana i de gust intens, l’acompanyarem amb ceba, pastanaga, patates, mongetes, pèsols... Ja veuràs quin guisat!
Segueix el pas a pas de la nostra Recepta d’estofat de conill
Ingredients per a 2 persones
- 1 safata de ½ conill trossejat.
- 3 grans d'all.
- 1 fulla de llorer.
- 1 ceba dolça.
- 1 pastanaga.
- 1 patata.
- 70 ml de vi blanc.
- Farina de blat.
- 75 g de mongetes tendres.
- 400 ml d'aigua.
- 75 g de pèsols.
- Oli d'oliva verge extra.
- Pebre negre.
- Sal.
- Cibulet.
Pas a pas:
1. Salpebra el conill trossejat i enfarina els trossos lleugerament.
2. Pica la ceba molt fina, l'all i la pastanaga.
3. En una cassola amb una mica d'oli, fregeix-hi el conill juntament amb un gra d'all sencer, fins que el conill s’enrosseixi. Reserva’l en una plata.
4. A la mateixa cassola, amb l'oli que ha quedat, sofregeix-hi la ceba, els altres dos grans d’all, la pastanaga i el llorer. Corregeix-ho de sal.
5. Escalfa-ho uns minuts i, quan agafi un color daurat, afegeix-hi els trossos de conill juntament amb el vi blanc. Espera un parell de minuts fins que s'evapori l'alcohol.
6. Afegeix-hi l'aigua i deixa que es cuini uns 30-35 minuts, a foc baix. 10 minuts abans que acabi la cocció, afegeix-hi la mongeta tendra, neta i tallada, i els pèsols.
7. Pela la patata, talla-la a daus i fregeix-la.
8. Emplata-ho amb les patates i una mica de cibulet al gust.
Altres recomanacions
Descobreix el nostre ampli assortiment de fogasses de pa, ideals per acompanyar els teus plats favorits.