Vols aprendre a cuinar una deliciosa Quiche de salmó?

Recepta de Quiche de salmó

19 de febrer de 2021

Et portem una recepta lleugera i molt fàcil de preparar: una suculenta Quiche de salmó, amb gambes, ceba, ous i espàrrecs.

És perfecta per integrar-la en el teu pla d'alimentació i gaudir, alhora, del plaer de menjar. Està boníssima!

Segueix el pas a pas de la nostra Recepta de Quiche de salmó

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 pasta trencada (o brisa)
  • 2 llaunes de salmó al natural
  • 160 g de gambes congelades
  • 80 g de ceba
  • 80 g d'espàrrecs verds prims
  • 200 ml de nata per cuinar
  • 2 ous de pagès
  • Sal
  • Pebre negre
  • Oli d'oliva verge

Pas a pas:

1. Folreu un motlle de 22-24 cm amb la pasta. Retalleu el paper de forn sobrant.

Texto 1 Imagen Receta quiche

Texto 2 Imagen Receta quiche

2. Punxeu tota la superfície amb una forquilla per evitar l'aparició de bombolles i poseu la pasta al forn preescalfat a 200 ºC durant 5 minuts.

Texto 3 Imagen Receta quiche

3. En una paella amb una mica d'oli, ofegueu-hi la ceba picada i els espàrrecs tallats a trossets. Reserveu-ho.

Texto 4 Imagen Receta quiche

4. Ofegueu les gambes en una paella amb una mica d'oli, fins que perdin l'aigua sobrant.

Texto 5 Imagen Receta quiche

5. Bateu els ous en un recipient. Afegiu-hi la nata, la sal, el pebre, els espàrrecs amb la ceba, les gambes i el salmó al natural. Barregeu-ho.

Texto 6 Imagen Receta quiche

Texto 7 Imagen Receta quiche

Texto 8 Imagen Receta quiche

Texto 9 Imagen Receta quiche

6.Un cop tot barrejat, aboqueu-ho al motlle repartint-ho per tota la superfície, de manera homogènia.

Texto 10 Imagen Receta quiche

Texto 11 Imagen Receta quiche

7. Poseu la quiche 20 minuts al forn a 180 ºC, fins que s’enrosseixi lleugerament, i serviu-la.

Texto 12 Imagen Receta quiche

Altres recomanacions

Vols aprendre a cuinar altres receptes amb salmó al natural?