Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la navegació sigui segura, fer una anàlisi estadística de les visites al web, i també conèixer la seua usabilitad. Si vol més informació, pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies clicant a "ACCEPTAR" o configurar o rebutjar-ne l’ús clicant a "CONFIGURAR/REBUTJAR".
Et presentem la nostra Recepta de Lasanya Vegana, una manera diferent i boníssima de consumir verdures que t’encantarà. És ideal per als dinars i sopars de primavera.
Aquest apetitós plat combina capes d'albergínia, xampinyons, carxofes i tomàquet amb una beixamel a base de farina integral, beguda d'ametlles, bolets i un topping d'ametlles i avellanes.
És una recepta deliciosa i molt fàcil de preparar, pensada per a 4 persones. El temps d’elaboració és d’uns 45 minuts.
Segueix el vídeo pas a pas de la Recepta de Lasanya Vegana
Ingredients per a 4 persones:
2 albergínies
2 tomàquets canaris
250 g de cors de carxofa congelats
350 g de xampinyons laminats
20 g de pinyons ibèrics
20 g d'ametlles moltes
25 g d'avellanes torrades
Orenga
Sal
Per a la beixamel de bolets:
50 g de farina de blat integral
Oli d'oliva suau
1 litre de beguda d'ametlles sense sucres afegits
Bolets saltats congelats
Pas a pas:
Si vols seguir el procés pas a pas d'aquesta recepta exquisida, t'expliquem tots els detalls a continuació.
1. Talleu l'albergínia en làmines fines i deixeu-les reposar en sal durant 20 minuts. Feu-les a la planxa sense que s’enfosqueixin.
2. Ofegueu lleugerament els xampinyons i saleu-los.
3. Coeu les carxofes en aigua bullint amb sal, entre 15 i 20 minuts.
4. Deixeu-les refredar i talleu-les en làmines.
5. Salteu els pinyons sense que agafin color.
6. Afegiu-hi les làmines de carxofa.
7. Unteu una safata de forn amb oli d'oliva i col·loqueu-hi les capes següents: primer, l'albergínia a la base.
8. Seguidament, els xampinyons.
9. Després, les carxofes amb pinyons.
10. Tot seguit, el tomàquet cru tallat en làmines i empolsat amb orenga. A continuació, feu una segona capa de cada ingredient, en el mateix ordre.
11. Per preparar la beixamel: poseu dues cullerades soperes d'oli d'oliva suau, sal i uns 50 g de farina integral en una paella fonda, a foc suau.
12. Barregeu-ho bé i afegiu-hi beguda d'ametlles poc a poc, fins a obtenir la salsa beixamel.
13. Descongeleu i salteu els bolets congelats, tal com s’indica al producte.
14. Tritureu i barregeu els bolets amb la beixamel, fins que quedi lleugerament líquida.
15. Aboqueu la beixamel damunt les làmines de la lasanya vegetal, fins que quedin ben cobertes.
16. Feu una picada d’ametlles i avellanes (uns 50 g entre totes dues fruites) i escampeu-la damunt la lasanya.
17.Preescalfeu el forn a dalt i a baix i poseu-hi la lasanya a 180 º, fins que es dauri la capa superior.
El Nadal és època de reunions, retrobaments, dinars i sopars en les quals compartim el temps amb familiars o amics que poden ser inoblidables. Per això és convenient cuidar-los al màxim, sobretot si som els amfitrions.
Per si de cas en estes festes tens convidats per a dinar o sopar, hem preparat una selecció de Receptes de Mercadona amb les quals sorprendràs els teus sers estimats.
Bombons, torrons, trufes, mantecados, polvorons... Per Nadal podem gaudir d’una gran varietat de dolços boníssims! Una tradició que complim any rere any.
Prepara les festes amb temps i tria els teus dolços favorits per tenir-los a punt quan arribin les trobades de Nadal. Disposem d'un ampli assortiment, perquè puguis oferir als teus convidats el que més els agradi.
A mesura que ens endinsem en la tardor, cada vegada venen més de gust els plats de cullera calents, que ens alleugen de la baixada de temperatures i ens preparen per rebre l'hivern.
Et presentem la nostra exquisida recepta de Sopa Minestrone, que s’elabora fonamentalment amb verdures. Una sopa tradicional, rica en sabors i combinacions de textures, que pots preparar a casa teva. És ben fà...