Creus que preparar una Galta amb Porto és massa complicat de fer-ho a casa? Gens ni mica! Amb la nostra recepta pas a pas, cuinar aquest plat suculent és ben fàcil. Pren nota dels ingredients i som-hi! De segur que et queda tendra i saborosa, amb una salsa irresistible. Sorprèn la teva família i els amics!
Segueix el pas a pas per a la recepta de Galta amb Porto
Ingredients per a 4 persones:
- 1,5 kg de galta de boví
- 3 alls
- 2 porros
- 1 branca d'api
- 2 cebes dolces
- 2 fulles de llorer
- 3 pastanagues
- ½ litre de vi de Porto Tawny
- 1 got d'aigua
- Patata cuita
- 2 vasets d'arròs basmati
Pas a pas:
1. Salpebra la galta i segella-la en una paella amb una mica d'oli. Reserva-la.
2. Pica els alls, els porros, l'api i les cebes dolces. Talla les pastanagues a rodanxes.
3. Afegeix totes les verdures en una olla, juntament amb el llorer, i sofregeix-ho durant 15 minuts.
4. Passat aquest temps, incorpora la galta a l'olla, afegeix-hi el vi de Porto i cou-ho durant 30 minuts. Rectifica-ho de sal si cal.
5. Seguidament, afegeix l'aigua, tapa l'olla i cuina-ho 90 minuts més a foc lent.
6. Serveix amb patata cuita i l'arròs basmati.
Altres recomanacions
Si busques una altra recepta deliciosa de carn, tasta aquest filet ibèric amb cacau 99 %.