Reunir-se al voltant d'una graella és un pla ideal per gaudir del bon temps amb la família o els amics. Ara pots fer una deliciosa graellada de filet de porc que trobaràs a la Carnisseria de Mercadona. Només has de seguir aquestes instruccions per cuinar aquesta recepta exquisida.
Macera el filet, cuina'l a la brasa amb patates, verdures i blat de moro, i serveix-lo acompanyat de salsa chimichurri. Boníssim!
Segueix el vídeo pas a pas per fer la Recepta de Filet de Porc a la barbacoa:
Ingredients per a 4 persones:
- 1 Filet de porc
- Oli d'oliva sabor suau
- Farigola
- Alfàbrega
- 1 Llimona
- Salsa Mel Mostassa
- Sal grossa
- Pebre negre
- 1 Carbassó
- 2 Panotxes de Blat de moro cuit
- 4 Patates
- Salsa Chimichurri
- Paper d'alumini
- Carbó vegetal
Pas a pas:
Tot seguit t'oferim els passos necessaris per a cuinar un saborós Filet de Porc a la barbacoa. Segueix-los; el resultat és deliciós.
1. Prepareu un oli per macerar amb farigola, alfàbrega, el suc de mitja llimona i pebre negre. Remeneu-ho.
2. Macereu mig filet en aquest oli durant 12 hores.
3. Macereu l'altre mig filet en la salsa Mel Mostassa també durant 12 hores.
4. Enceneu el carbó.
5. Talleu el carbassó i el blat de moro a rodanxes.
6. Emboliqueu les patates amb el paper d'alumini.
7. Feu les patates directament a les brases.
8. Salpebreu i rostiu els dos filets, el carbassó i el blat de moro a la graella.
9. Acompanyeu-ho amb salsa chimichurri.
Altres recomanacions
Mentre es fa la barbacoa, et venen de gust uns Aperitius d'Estiu? Trobaràs també fruites i gelats per rematar l’àpat. Gaudeix-ne!
Si busques receptes per als dinars i els sopars d’estiu, aquí n’hem recopilat algunes que et poden ser molt útils.