Les patates amb allioli són molt populars, sobretot els mesos d'estiu. És una recepta típica de la nostra gastronomia, que se serveix freda i es consumeix freqüentment com a aperitiu, acompanyada d'una beguda fresca.
Sabem que per a aquestes patates prefereixes un gust tradicional, oi? Per això, hem enriquit la nostra recepta amb una sèrie de millores substancials pel que fa a la seva preparació, composició i aparença. Les vols conèixer?
Quines millores hem fet per aconseguir la màxima qualitat en les nostres patates amb allioli?
- Millora de la textura i el gust: ara resulten més casolanes.
- Millor tractament de la patata: cuinada al seu punt òptim de cocció, i amb la mida adequada.
- Nova salsa: de color blanc, propi d'aquest tipus de salsa, amb julivert. Fabricada per un proveïdor especialista en salsa allioli.
- N’hem reduït additius i traces, cosa que contribueix a un resultat més casolà.
Què et semblen aquestes millores? Com sempre, comptem amb els millors aliats per oferir-te el millor servei. En aquest cas, el proveïdor és el mateix que ens elabora la nostra ensalada russa, cuidant fins a l'últim detall. Recentment, ha adaptat les seves instal·lacions per poder donar servei a les nostres botigues.
Altres recomanacions
Aprèn a preparar quatre receptes d'amanides fresques i lleugeres per als teus menús d’estiu.
Si planeges una excursió, aquí tens uns quants suggeriments d'aperitius i menjars per gaudir a l'aire lliure.
I per fer un extra refrescant a qualsevol hora, els nostres Minigelats són ideals per consumir quan i on més et vingui de gust.