Cabecera Pasta sin gluten

Pasta sense gluten, ara amb qualitat millorada

19 de juliol de 2023

Renovem la nostra gamma de pasta sense gluten! N’hem perfeccionat la recepta per oferir-te el millor gust i textura.

Gaudeix de la pasta sense preocupacions. Te’n presentem tres varietats exquisides, dins de la nostra àmplia gamma de productes sense gluten, perquè cuinis les teves receptes de pasta favorites.

Cada varietat ha estat elaborada acuradament per oferir la millor experiència culinària. Són aptes per a tots els públics, fins i tot la mainada. Quina prefereixes?

Tres varietats de pasta sense gluten a Mercadona

Fusilli

Fusilli de Mercadona

Els deliciosos fusilli o tirabuixons sense gluten estan dissenyats en espiral, una forma perfecta per retenir salses i condiments. Gràcies a la seva textura ferma i al dente, són una opció versàtil per a una gran varietat de plats, des d’amanides fins a guisats i plats saltats. Porta les teves creacions culinàries a un altre nivell amb aquests tirabuixons. Prepara una amanida de fusilli amb pollastre i salsa d'alvocat o uns fusilli amb salsa de formatge i tomàquet. Et quedaran espectaculars!

Espaguetis

Spaghetti de Mercadona

Probablement, l'opció més clàssica, així que no pot faltar al rebost de cap amant de la pasta. Aquesta varietat sense gluten és la base perfecta per combinar amb salses de tomàquet o pesto i fins i tot per preparar plats més tradicionals, com ara espaguetis a la carbonara sense gluten. Sense oblidar els espaguetis amb salsa bolonyesa, una altra delícia típica italiana que agrada a tothom. Les possibilitats són infinites!

Estrelles

Estrellas de Mercadona

Amb la seva forma vistosa, les estrelles sense gluten aporten un gran atractiu visual als plats. Per això són les favorites de molts infants. Afegeix un toc de diversió a les sopes, les cremes i els guisats amb aquests petits centelleigs de sabor. La sopa d'estrelles no passa mai de moda i admet una infinitat de variacions: amb brou de pollastre, de vedella, verdures, hortalisses, ou dur...

Consells de preparació de la nostra pasta sense gluten

- Afegeix sal abundant a l'aigua de cocció. Donarà gust a la pasta sense gluten.

- Bull la pasta sense gluten en aigua abundant per evitar que s'enganxi.

- Remena lleugerament al principi de la cocció, però amb suavitat, ja que la pasta sense gluten és més delicada.

- No afegeixis oli durant la cocció. Si vols que la pasta no s'enganxi o la vols amanir, afegeix-hi l'oli un cop escorreguda.

- Respecta els temps de cocció de la pasta sense gluten. Aquests són els temps de cocció recomanats per a cada pasta sense gluten:

  • Fusilli: entre 10 i 12 minuts.
  • Espaguetis: entre 9 i 11 minuts.
  • Estrelles: entre 7 i 9 minuts.

- Tracta amb cura la pasta sense gluten a l'hora d'escórrer-la o mesclar-la amb salses: com que no té gluten, és més delicada.

- Una vegada escorreguda, mescla la pasta sense gluten immediatament amb la salsa. No la refredis ni l’esbandeixis ni la reservis encara calenta: la pasta s'estovarà i es pot espessir.

Com es fabrica la pasta sense gluten de venda a Mercadona?

La pasta Felicia sense gluten de Mercadona la fabrica l'empresa Andriani Spa, amb seu a Gravina in Puglia (Itàlia), especialitzada en la producció de pasta sense gluten, innovadora i caracteritzada pel seu gust únic.

Per aconseguir-la, se seleccionen curosament les matèries primeres totalment lliures de gluten que compondran totes les varietats existents de la pasta Felicia sense gluten de Mercadona. A més, el procés s’elabora en un establiment exclusivament preparat i dedicat per a productes sense gluten.

Compromís de Mercadona amb les persones celíaques

El compromís que tenim a Mercadona amb els nostres clients que pateixen intoleràncies o al·lèrgies alimentàries al gluten és un fet que demostrem cada dia.

Actualment, oferim més de 1.550 productes sense gluten Hacendado. Consulta més informació sobre la nostra tasca amb el col·lectiu celíac.

Altres recomanacions

Si necessites més idees, t'ajudem a confeccionar un menú setmanal sense gluten.

Si busques un snack saludable i 100 % natural, et donem unes bones idees de consum amb edamame.