El gener és el mes dels bons propòsits i aquest cop serem capaços de complir-los. Comencem l'any amb Nous Hàbits que ens prepararan per a la primavera i la temporada d’estiu que gaudirem d’aquí a pocs mesos.
Ja hem superat les dates nadalenques i arriba el moment de canviar alguns costums, proposar-se altres reptes i adquirir Nous Hàbits, com el d’hidratar-nos adequadament, evitar el sedentarisme i canviar certes rutines i pautes d'alimentació. És per això que et proposem tots aquests plats per a aquesta jornada.
Tot seguit, et convidem a conèixer la nostra proposta de jornada de Nous Hàbits i a descobrir una sèrie de plats ideals per incorporar-los a la teva alimentació des d’ara mateix. T'hi animes?
Per esmorzar
- Suc natural d'aranja fresca.
- Flocs de civada amb nabius frescos i beguda d'ametlles sense sucre.
- Te matxa.
A mig matí
- Selecció de Torrades.
Per dinar
- 1r plat: espaguetis de carbassó amb pesto de festuc casolà.
- 2n plat: filet de gall dindi amb salsa de taronja, carbassa i gingebre.
- Infusió: camamilla amb anís.
Per berenar
- Liquat casolà de pastanaga, api i poma.
- Entrepà integral sense sal amb pit de gall dindi reduït en sal i oli d'oliva.
Per sopar
- 1r plat: sopa casolana de kale, Bimi, enciam i formatge fresc batut desnatat.
- 2n plat: filet de lluç amb verduretes al vapor.
Per a més informació sobre recomanacions de consum i hàbits saludables, pots visitar la pàgina de l’AECOSAN del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social.