Aprèn a preparar aquestes dues receptes amb hamburguesa de llom de boví.

Hamburguesa de llom de boví: gaudeix-ne amb aquestes dues receptes delicioses

23 de maig de 2024

Viu una deliciosa experiència gurmet amb les nostres hamburgueses de llom! Ha arribat el moment de tastar la qualitat exquisida d'aquesta carn de boví seleccionada amb cura, molt saborosa i tendra, ja que està feta amb la part alta i baixa del llom de boví. Una opció irresistible per als amants de la bona cuina.

Hamburguesa de lomo de vacuno cuidadosamente seleccionada Mercadona

Són hamburgueses amb un 98,5 % de carn i, a més, sense gluten, sense lactosa i sense soja. Prepara-les al teu gust i gaudeix-ne de la versatilitat, ja que són ideals per cuinar tant a la graella com a la planxa. T’animes a fer aquestes receptes tan temptadores? Són molt fàcils i te’n sorprendrà el gust.

Hamburguesa de lomo de vacuno de Mercadona

Segueix el pas a pas per preparar aquestes dues receptes d’hamburgueses

Hamburguesa clàssica

Receta de Hamburguesa clásica

Ingredients

  • 2 panets rodons sense gluten
  • 2 hamburgueses de llom de boví
  • 10 g d’enciam iceberg
  • 2 rodanxes de tomàquet
  • Cogombrets
  • 1 tall de formatge cheddar
  • Salsa Burger

Preparació

1. Escalfa una paella a foc alt i posa-hi un rajolí d'oli. Enrosseix l'hamburguesa pels dos costats.

2. Abaixa el foc i posa un tall de formatge sobre la carn un cop l’hagis cuinada al gust. Reserva-la.

3. A la mateixa paella calenta, torra lleugerament cada cara interior del pa.

4. Unta el pa amb una mica de salsa burger i munta l'hamburguesa: posa una mica d'enciam a la base i després dues rodanxes fines de tomàquet, l'hamburguesa i unes rodanxes de cogombret.

5. Cobreix-ho amb l'altra meitat del pa i serveix-ho.

Hamburguesa amb pernil i formatge de cabra

Receta de Hamburguesa con jamón y queso de cabra

Ingredients

  • 2 panets de vidre
  • 2 hamburgueses de llom de boví
  • 2 talls de pernil gran reserva
  • 5 g de ruca
  • 2 rodanxes de formatge de cabra
  • 2 xampinyons portobel·lo
  • Salsa de tòfona

Preparació

1. Talla els xampinyons a quarts i salta’ls en una paella amb una mica d'oli fins que redueixin de mida i adquireixin un to lleugerament torrat. Reserva’ls.

2. Cuina l'hamburguesa en una paella calenta per les dues cares a foc alt. Després abaixa el foc i acaba de cuinar-la.

3. Posa dos talls de pernil entre paper vegetal sense superposar-los i fes-los al microones a màxima potència, en intervals d'1 minut. Després, comprova-ho cada 30 segons, fins que el pernil estigui cruixent.

4. Torra lleugerament en una paella cada cara interior del pa.

5. Unta les dues cares del pa amb salsa de tòfona. En una de les meitats, posa una capa lleugera de ruca amanida amb oli d'oliva, després afegeix-hi l'hamburguesa, el formatge de cabra, els xampinyons i, finalment, el pernil cruixent.

6. Cobreix-ho amb l'altra meitat del pa i serveix-ho.

Altres recomanacions

Busques opcions d’hamburgueses vegetals? Tasta les hamburgueses d'albergínia i les minihamburgueses d’espinacs i pastanagues.

Prepara’t una deliciosa hamburguesa farcida de formatge amb pa sense gluten.

Et suggerim tres receptes amb salses quètxup per a les nits de divendres. Idees apetitoses per començar el cap de setmana.