Pistachos Tostados Hacendado

Festucs: molt més que un snack!

31 de gener de 2023

Aquesta fruita seca tan saborosa constitueix una rica font de fibra i magnesi i, a més, destaca pel seu alt contingut en ferro. També se n’ha reconegut l’efecte saciant, entre altres virtuts.

Tot això, unit al seu gust deliciós i característic, fa que els festucs siguin indispensables en qualsevol aperitiu equilibrat.

Coneix-los

T’oferim festucs de maneres diferents perquè puguis picar entre hores.

Un plaer inconfusible i irresistible: tant si t'agraden els festucs torrats Hacendado amb sal de tota la vida, com si prefereixes els festucs torrats sense sal, ja pots gaudir-ne del gust espectacular com a aperitiu, en qualsevol moment del dia.

I per als qui pelar-los suposa tot un repte, també tenim els festucs pelats al natural, amb la mateixa qualitat que els anteriors. Una manera ràpida de prendre'ls sense cap problema.

Tots dos són productes sense gluten i es presenten en dues mides diferents: mida de 250 grams en el cas del festuc torrat i de 250 grams en la modalitat sense sal. Els festucs pelats al natural tenen un format de 100 grams.

No hi ha res millor que incloure’ls al teu cistell equilibrat, qualsevol d'ells, el que més t’agradi, ja que es caracteritzen per ser una font de ferro necessària.

Un snack que dona molt de joc

L'ús del festuc com a snack és el més popular i estès. Tanmateix, és un ingredient excel·lent per a amanides, en pols o picat per arrebossar, a trossos barrejats amb iogurts, sencer com a decoració de pastissos o com a complement d'una infinitat de plats... Tot és qüestió de posar-hi imaginació!

Altres recomanacions

Si t'agrada la varietat, coneix el nostre assortiment de fruita seca i fruita deshidratada de Mercadona: nous, anacards, orellanes i còctel barreja... Boníssims!

I no t’oblidis d’acompanyar els aperitius amb unes fustes de xarcuteria. Seràs l'amfitrió en totes les teves creacions gastronòmiques.