Els espaguetis sense gluten de Mercadona amb salsa marinera són una manera diferent de consumir peix: salsa de tomàquet amb calamar, musclos i escamarlans.

Espaguetis sense gluten amb salsa marinera

23 de maig de 2018

Un plat de pasta sempre és un encert, sobretot si va acompanyat de peix deliciós. Els espaguetis sense gluten amb salsa marinera de Mercadona són perfectes per degustar-los amb la família o els amics. A més, la pasta sense gluten de Mercadona és l'opció ideal per a les persones celíaques.

Seguiu el vídeo de la recepta d’espaguetis sense gluten amb salsa marinera:

Ingredients per a 4 persones:

  • 400 g d’espaguetis sense gluten.
  • 1 pot de tomàquet fregit recepta artesana.
  • 500 g de peix: calamar, musclos i escamarlans.
  • Oli d'oliva verge extra, sal i pebre blanc.
  • Julivert picat.

Pas a pas:

Si voleu seguir el procés pas a pas, aquí teniu l'elaboració completa d'aquesta saborosa recepta.

1. Netegeu el peix i trossegeu-lo si cal.

limpiar mejillones

limpiar calamar

limpiar cigala
2. Escalfeu una mica d'oli en una paella i salteu-hi el peix (primer el calamar, que triga més a fer-se, després els musclos i, per acabar, els escamarlans).

calentar el pescado y saltear

3. Afegiu-hi el tomàquet i el pebre blanc. Cuineu-ho de 10 a 15 minuts a foc mitjà, fins que s'obrin tots els musclos.

Añadir pimienta y tomate al sofrito de pescado

4. Poseu aigua a bullir en una olla i coeu la pasta el temps que indica l'envàs.

Hervir y cocer la pasta sin gluten

5. Afegiu la sal a la meitat de la cocció i no escorreu la pasta amb aigua freda.

Añadir sal a los spaghetti sin gluten a mitad cocción

6. Traieu la pasta de l'olla amb una escumadora o unes pinces, o coleu-la en un colador.

sacar los spaghetti sin gluten y dejar escurrir en un colador

7. Barregeu la pasta amb la salsa al recipient.

mezclar spaghetti sin gluten con la salsa marinera

8. Afegiu-hi una mica de julivert ben picat quan el plat ja estigui muntat...

agregar perejil bien picado a los spaghetti sin gluten de Mercadona salsa marinera

… i gaudiu d'aquesta recepta deliciosa d’espaguetis sense gluten a la marinera!

Altres recomanacions

Per acompanyar aquest pla deliciós, us suggerim el vi Blancauvas de Mercadona, un vi blanc amb un sabor suau i afruitat, elaborat amb raïms macabeu i sauvignon blanc.

Si us agraden els espaguetis sense gluten de Mercadona teniu a la vostra disposició uns altres tres tipus de pasta sense gluten: espirals, macarrons i fideus.

Ja sabeu que a la secció de Peixateria de Mercadona podeu trobar la màxima varietat i frescor del nostre peix i marisc.