Et suggerim les millors idees de consum amb el nostre guacamole, elaborat amb un 95 % d'alvocat fresc.

El clàssic Guacamole de Mercadona: 95 % d'alvocat fresc

19 de juny de 2023

Un dels clàssics més populars de Mercadona és el nostre guacamole, elaborat amb un contingut elevat d'alvocat fresc (95 %).

Segur que a hores d'ara ja el coneixes, però aquesta salsa de guacamole continua marcant la diferència entre els paladars més exigents. És un producte boníssim i ideal per al teu cistell equilibrat, que t'ho fa fàcil a la cuina.

Característiques del guacamole de Mercadona

  • Amb quins ingredients s'elabora? Aquesta salsa d'origen mexicà està elaborada a base d'alvocat madur, xili de Jalapa, coriandre i ceba, entre altres ingredients.
  • Quin percentatge d'alvocat conté? El nostre guacamole és un aliment ric en greixos saludables, fibra, vitamines i minerals, i està elaborat amb un 95 % d'alvocat.
  • Com t'agrada més el guacamole? És un producte molt versàtil: es pot servir com a aperitiu, com a acompanyament de plats principals o com a ingredient en amanides i wraps.
  • Facilitat i comoditat. És un guacamole saborós, equilibrat i fàcil de combinar amb altres ingredients. No val la pena que el preparis tu, perquè té un gust 100 % casolà. Això t'estalvia molt de temps a la cuina.
  • Amb quins aliments el pots combinar? T’oferim una àmplia varietat de productes per acompanyar el guacamole, com ara els nostres natxos, cruixents i saborosos, les tortilles de blat, crudités...
  • Dues mides per triar: gran (terrina de 500 g) i petita (terrina de 200 g).

Sis idees de consum

A més, ja saps que el guacamole ofereix moltes opcions de preparació i ús. El pots consumir com a entrant o aperitiu, o posar-hi una mica més d'imaginació: és ideal per a torrades, fajites, sandvitxos, wraps, o si vols dipejar amb natxos, tortilles de blat o crudités de verdures, com a ingredient d'amanides, pastes...

Tot seguit, et suggerim algunes idees de consum:

Natxos amb guacamole

Nachos con guacamole de Mercadona

Només has d'obrir el nostre deliciós guacamole i servir-lo acompanyat de natxos.

Crudités amb guacamole

Crudités con guacamole de Mercadona

1. Renta i talla pebrots, cogombre i pastanaga en bastons d'un gruix similar.

2. Retira els fils gruixuts d’una branca d'api i neteja’n les vores. Trosseja-la també en bastons.

3. Renta cirerols i posa’ls sencers en una safata, amb la resta de verdures tallades.

Ous farcits de guacamole

Huevos rellenos de guacamole de Mercadona

1. Pela 6 ous durs, parteix-los per la meitat i separa’n les clares dels rovells.

2. Amb una forquilla, esmicola els rovells salpebrats i mescla-ho amb uns 200 g de guacamole, fins a crear una pasta homogènia.

3. Farceix les clares amb la pasta i empolsa-hi coriandre abans de servir.

Amanida de tomàquet i tonyina amb guacamole

Ensalada de tomate y atún con guacamole de Mercadona

1. Renta i trosseja 1 tomàquet d'amanida en 8 o 10 grills i combina’l amb 6 cirerols tallats per la meitat en un bol.

2. Posa-hi 1 llauna de tonyina. Disposa-la en trossos per tot el plat, amb delicadesa, sense trencar-ne massa els lloms.

3. Escampa-hi 1 cullerada de crostons i disposa el guacamole per sobre, en petites esferes al voltant de tot el plat.

4. Salpebra-ho i amaneix-ho amb oli, vinagre de poma i el suc d'1 llima.

5. Remata-ho amb coriandre acabat de picar i ratlladura de llima.

Wrap de pollastre amb guacamole

Wrap de pollo con guacamole de Mercadona

1. Sobre una tortilla de blat estesa disposa uns 100 g de guacamole, 70 g de tires de pollastre al forn, 20 g d’escates de grana padano, mitja llauna de blat de moro, uns ravenets i 20 g d'enciam formant una tira, d'extrem a extrem. Deixa sense omplir uns dos dits.

2. Doblega la tortilla primer per la base i després per les ales.

3. Marca la tortilla a la planxa lleugerament pels dos costats.

4. A punt per servir i menjar.

Pasta fresca amb guacamole i tomàquet sec

Pasta fresca con guacamole de Mercadona y tomate seco

1. Pica ½ ceba vermella a dauets fins i talla 12 tomàquets secs a tires.

2. Cou una bossa de tallarines en aigua amb una mica de sal durant 2-3 minuts. Passat aquest temps, retira-les del foc i cola-les.

3. Amaneix la pasta encara temperada amb la ceba, el tomàquet sec, 2 cullerades de vinagre de Mòdena, 5 cullerades d'oli i pebre negre al gust.

4. Mescla el conjunt amb 200 g de guacamole i acaba-ho amb una mica de coriandre picat al gust.

Com veus, el guacamole es pot consumir i presentar de moltes maneres. T'animem a avivar l’enginy per gaudir al màxim d’aquesta salsa tan suculenta.

Altres recomanacions

Suggeriment: unta les nostres coquetes de blat de moro cruixents amb guacamole.

Tretze receptes equilibrades per gaudir de sopars lleugers, fàcils de preparar i amb una àmplia diversitat d'ingredients.

Coneixes les nostres amanides verticals?