Edamame disponible en Mercadona

Edamame, nou snack natural 100% ja disponible a Mercadona

18 de novembre de 2016

Ja pots trobar en el teu Mercadona Edamame, un snack saludable, ideal per a qualsevol moment del dia i amb el qual donaràs un toc oriental, exòtic i divertit a la teva taula.


“Edamame” és el nom que rep el plat cuinat de les beines de soia verdes, arribat del llunyà Orient. És un snack que es consumeix amb freqüència en alguns països asiàtics, com Xina i Japó.

Com es cuina l'Edamame?

Preparar Edamame és molt fàcil, només has d'introduir les beines de soia verda sense descongelar en aigua bullint amb sal entre 3 i 5 minuts, escórrer i llest!


Serveix-les com més t'agradi, és un plat que admet molta llibertat de preparació. Si vols una recomanació, t'aconsellem que les acompanyis amb sal en escates i llavors de sèsam. Veuràs què saborós!


Si ho prefereixes, també pots donar-li un toc picant acompanyant-ho amb pebre, o fer-ho més sucós amb salsa de soia. Com més t'agradi!

Com es menja?

Menjar Edamame és molt divertit, alguna cosa similar a menjar les nostres clàssiques pipes. N'hi ha prou que introdueixis la beina en la boca, extreguis el gra amb ajuda de les dents, i rebutgis la beina. I gaudeix de tot el seu sabor!

Edamame, un snack saludable

Es tracta d'un aliment 100% natural, lliure de colesterol i gluten, baix en calories i que constitueix una excel·lent font de proteïnes, ferro i calci.

A més, el consum de la proteïna de soia/edamame, com una alternativa a la proteïna animal, ajuda a reduir els nivells de colesterol LDL.

Edamame a Mercadona: pur i sa sabor exòtic procedent del llunyà Orient, per consumir a qualsevol hora, com a aperitiu, picoteig, a mitjana tarda... No podràs resistir-te!

Altres recomanacions

T'atreveixes a preparar una amanida de Edadame amb Quinoa? Tira-li imaginació, dóna't el plaer més sa i gaudeix d'una mescla internacional de sabors.


Si prefereixes altres aperitius, a Mercadona trobaràs també els Aperitius cruixents Hacendado, Cocktail i Blat de moro Fregit, llests per obrir i assaborir sense perdre més temps.


Una altra excel·lent opció per prendre un aperitiu o un piscolabis a qualsevol moment del dia la tens en els Snacks de Blat de moro Hacendado, Tires de Blat de moro sabor Barbacoa i Triangles de Blat de moro, llests per obrir i consumir a qualsevol moment, perfectes per dipejar.