Diverxuxes Hacendado: un assortiment complet de llaminadures i caramels per a tots els gustos i per a tots els públics.

Diverxuxes: la mescla perfecta de llaminadures i diversió

10 de juliol de 2023

Per als moments de lleure més divertits, la millor mescla de llaminadures i diversió es diu Diverxuxes. Un assortiment complet de llaminadures i caramels per a tots els gustos i per a tots els públics: per als petits i per als qui no ho són tant.

Ideals per compartir amb la família o els amics, i xalar plegats amb les rialles més dolces.

A més, aquest assortiment és apte per a persones celíaques, ja que cap de les llaminadures i caramels conté gluten. Es presenta en una bossa conjunta amb totes les llaminadures i caramels embolicats individualment.

Diverxuxes Hacendado: les llaminadures més divertides

Conté sis tipus de llaminadures, perquè en gaudiu al màxim:

Diverxuxes, la mezcla perfecta de golosinas y diversión.

  • Caramel tou de goma: aquestes gominoles divertides es presenten amb gustos i colors diferents.
  • Caramels comprimits: s’anomenen així les pastilles de pica-pica de color pastel, uns comprimits durs que es desfan en mossegar-los, amb un gust àcid i dolç alhora. El riure està garantit!
  • Caramels efervescents: un caramel de gust àcid, que deixa una sensació refrescant i bombollejant al paladar. Es presenten en un sobre que conté dues pastilles, que tenen dibuixada la cara que fas després de prendre aquest caramel, amb els ulls desorbitats i la llengua fora! Són de quatre gustos: maduixa, taronja, llimona i cola. Tu tries el teu favorit!

Diverxuxes, la mezcla perfecta de golosinas y diversión.

  • Minihamburgueses: són llaminadures formades per tres peces de caramel de textura tova que es poden muntar i desmuntar. Imiten una hamburguesa, per això diverteixen alhora que endolceixen. La part de baix simula el pa amb la part vermella que imita la carn; al centre, el formatge i l'enciam, i dalt de tot, una altra coberta de pa.
  • Sweet Cakes: aquesta gominola té forma de pastís amb tres capes de color blanc, rosa intens i rosa clar. Fa olor de maduixa amb nata i té un gust dolç. La part de baix és tova i la de dalt, que també fa de cobertura, és dura. Els Sweet Cakes es presenten en bossetes individuals, perquè els puguis prendre d’un en un quan tu vulguis.
  • Top Xuxes Snacks extratendres: per als qui us agraden les llaminadures més clàssiques, aquesta bosseta conté un assortiment de gominoles petites de textura tova i gust dolç, sense cobertura de sucre. Tenen formes de fruites i cadascuna, un gust.

Recorda que, per la mida dels productes, no es recomana que els consumeixin menors de 5 anys. En cas de consum per part d'un menor, es recomana fer-ho sota la supervisió d'un adult.

Tria les teves Diverxuxes per a cada ocasió i regala’t un moment especial amb els teus.

Altres recomanacions

Coneixes les nostres galetes Diverkao? Diversió i cacau a les galetes més divertides.

Vols idees de berenars per a la canalla?