Diverxuxes Hacendado: un assortiment complet de llaminadures i caramels per a tots els gustos i per a tots els públics.

Diverxuxes, la barreja perfecta de llaminadures i diversió

04 de gener de 2019

Per a aquestes festes, la millor barreja de llaminadures i diversió es diu Diverxuxes. Un assortiment complet de llaminadures i caramels per a tots els gustos i per a tots els públics: sobretot per als petits..., però també per als qui no ho són tan.

Ideals per compartir amb la família o els amics en aquestes dates tan especials i gaudir junts de les rialles més dolces.

Diverxuxes Hacendado, les llaminadures més divertides

Hi ha 6 tipus de Diverxuxes Hacendado perquè xaleu d’allò més:

  • Caramel tou de goma: aquestes gominoles divertides es presenten en diferents sabors i colors.
  • Caramels comprimits: se’n diuen així les pastilles de pólvores picapica color pastel, uns comprimits durs que es desfan quan els mossegues, amb un sabor àcid i dolç a la vegada. Les rialles estan garantides!
  • Minihamburgueses: són llaminadures formades per tres peces de caramel de textura tova que es poden muntar i desmuntar. Imiten l'estructura d'una hamburguesa, per això diverteixen i endolceixen alhora. La part de baix simula el pa amb la part vermella que imita la carn; al centre, el formatge i l'enciam, i dalt de tot una altra coberta de pa.
  • Calfreds: un bon nom per a aquest caramel de sabor àcid, que deixa una sensació refrescant i bombolles al paladar. Es presenta en un sobre que conté dues pastilles, amb una banda llisa i l'altra que representa la cara del qui tasta aquesta llaminadura: amb els ulls fora de les òrbites i traient la llengua!
  • Sweet Cakes: aquesta gominola té forma de pastís amb tres capes de colors: blanc, rosa intens i rosa clar. Fa olor de maduixa amb nata i té un gust dolç. Passareu una bona estona amb aquests pastissos originals de gominola: la part de sota és tova i la de dalt, que fa de cobertura, és dura.
  • Top Xuxes Snacks Extratendres: per als qui els agraden les llaminadures més clàssiques, aquesta bosseta conté un assortiment de llaminadures petites de textura tova i gust dolç, sense cobertura de sucre. Tenen formes de fruites.

Les Diverxuxes Hacendado són un producte sense gluten, apte per a persones celíaques.

Es presenten en una bossa conjunta, que conté totes les llaminadures i caramels, cadascun amb el seu propi embolcall.

No hi ha res per passar unes festes dolces i divertides com les Diverxuxes. Per a tota la família. Tasta-les!

Altres recomanacions

Has donat un cop d’ull als Dolços de Nadal de Mercadona? N'hi ha per a tots els gustos.