Et presentem el nostre assortiment deliciós de mostasses: clàssica, dolça i extradolça, de Dijon, antiga, amb mel...

Descobreix la nostra varietat de mostasses

02 de juny de 2023

T’agrada acompanyar els plats amb mostassa? Aquesta salsa popular té un ampli registre d'usos i una bona diversitat de gustos. Depenent dels ingredients que s’utilitzin, pot ser més dolça o picant.

La majoria de gent la consumeix per condimentar hamburgueses, sandvitxos, frànkfurts, etc., però el seu ús va molt més enllà. També és un ingredient clau en diferents receptes de salses, adobs i marinats.

A Mercadona posem a la teva disposició diversos tipus de mostassa, cadascun amb el seu gust i textura únics. Quin prefereixes? Descobreix la versatilitat de les nostres mostasses i dona un toc especial als teus plats favorits.

Mostassa clàssica

La típica mostassa amb el seu gust més bàsic i el color groc brillant característic.

Fa poc, n’hem millorat el gust i les característiques: s’ha reduït el sucre de la recepta gairebé íntegrament i s’ha passat de 8,7 g / 100 ml a 1 g / 100 ml. Una altra millora de qualitat en sintonia amb les que acostumem a fer a diferents productes.

Idea de consum

Ingredientes para perritos calientes

La manera tradicional de consumir aquesta mostassa és com a acompanyant inseparable d'uns frànkfurts. Per preparar aquesta recepta només cal que torris lleugerament el pa de frànkfurt, escalfis les salsitxes (a la planxa o en aigua bullent) i les serveixis entre el pa amb ceba fregida i mostassa clàssica.

Mostassa de Dijon

Originària de França, té un gust més potent i picant que la mostassa clàssica. S'elabora amb llavors de mostassa i vinagre.

Idea de consum

Ingredientes para Ensalada de tomate

Una opció excel·lent és usar-la per donar un toc més fort a les amanides. Per exemple, una bona amanida de tomàquet. Talla els tomàquets i el cogombre, i amaneix-ho tot amb sal, pebre, orenga, oli i vinagre de Mòdena. Mescla iogurt grec amb la mostassa de Dijon i amaneix l'amanida juntament amb uns crostons.

Mostassa antiga

Està elaborada amb llavors senceres de mostassa, de manera que presenta una textura més gruixuda i granulada. Té un gust més suau que la mostassa de Dijon.

Idea de consum

Ingredientes para Pollo en salsa

És perfecta per cuinar un pollastre amb salsa. Enrosseix els pits de pollastre salpebrats en una paella. Reserva’ls. A la mateixa paella, ofega la ceba tallada a la juliana fina. Afegeix-hi 2 cullerades de mostassa antiga, 1 got de vi blanc i 400 ml de nata per cuinar. Talla els pits a tires fines i afegeix-les a la salsa quan comenci a bullir. Cuina-ho durant 10 minuts i serveix-ho acompanyat de patates.

Mostassa amb mel

Mescla de mostassa i mel que proporciona un gust dolç i suau als plats que acompanya.

Idea de consum

Ingredientes para Bacalao con miel y mostaza

Especialment indicada per a amanides i peixos, com aquest bacallà amb mel i mostassa. Cuina el bacallà en una paella amb oli i 2 grans d'all. En un altre recipient, mescla 3 cullerades de mostassa amb mel i el suc d'una aranja. Cuina-ho a foc lent fins que redueixi. Serveix en una plata els lloms de bacallà, aboca-hi la salsa de mostassa per sobre i amaneix-ho amb pebre negre i julivert picat. Pots acompanyar-ho amb patata, mongetes rodones i pastanagues baby.

Mostassa extradolça (les Canàries)

La varietat més dolça de les nostres mostasses.

Només la pots trobar a les nostres botigues de les Illes Canàries.

Idea de consum

Ingredientes para Papas locas

Aquesta mostassa combina a la perfecció amb les Papas locas, típiques de les Illes Canàries. Prepara-les amb patates de tall fi, carn desfilada (només disponible a les Canàries), pernil dolç i formatge ratllat, i corona-les amb un raig de mostassa extradolça.

Altres recomanacions

Si t'agrada amanir els plats amb gustos autèntics, et donem idees per cuinar amb salses especials: Cèsar, Barbacoa, Burger, Ranxera, Grill rústica...

Coneixes les nostres receptes amb salses quètxup per a les teves nits de divendres?

Tasta les nostres patates amb allioli, de gust tradicional.