Et presentem la nostra àmplia varietat de cremes de licor

Cremes de licor: gustos seductors

26 de octubre de 2023

Qui es pot resistir a l'encant d'una crema de licor suau? Aquesta beguda ha captivat amants dels còctels i entusiastes de les postres, fins al punt d’esdevenir un dels clàssics de les celebracions i els moments de relaxament.

Si et vols donar un capritx dolç amb aquestes delícies, a Mercadona en disposes d'una àmplia varietat: begudes icòniques com l’Irish Cream, gustos de sempre i opcions més exòtiques. Continua llegint!

Descobreix la nostra àmplia varietat de cremes de licor

Crema de Síndria

Licores de Mercadona: Crema de Sandía

Una altra temptació dolça irresistible, sense lactosa i apta per a vegans que combina el licor amb el gust inconfusible de la síndria. Gaudeix del seu toc. Serveix-la ben freda o amb glaçons.

Irish Cream

Licores de Mercadona: Irish Cream

La mítica crema de whisky irlandesa! Un licor fet a base de mescla de whisky irlandès i crema de llet, amb un gust fascinant i molt marcat. Serveix-la ben freda o amb gel, després d'un sopar o per complementar una tassa de cafè.

Crema de maduixa

Licores de Mercadona: Crema de fresa

La preferida dels qui els agraden els gustos dolços, suaus i afruitats. Serveix-la ben freda o amb glaçons, i deixa’t seduir per la seva aroma vellutada i refrescant, pròpia de les maduixes. No la mesclis amb altres begudes.

Licor de crema

Licores de Mercadona: Licor de crema

Si busques un gust suau i agradable, aquest licor cremós i dolç t'acompanyarà en les sobretaules especials amb la seva textura delicada. Versàtil, perfecte per servir sol o amb gel, o per elaborar postres i còctels.

Altres recomanacions

T'estimes més el whisky? James Webb té un gust suau que et permet assaborir-lo sol, amb gel o combinat amb un refresc.

Si t'agraden els gustos dolços amb un toc refrescant, tasta la nostra mousse de llimona sense gluten.

Coneixes els pastissos de Mercadona? Són perfectes per celebrar un dia especial.