Patatas Gajo, fáciles de preparar y muy sabrosas

Creïlles Grilló, fàcils de preparar, saboroses i cruixents

27 de març de 2017

Les creïlles Grilló de Mercadona són unes creïlles ja llestes per fregir o enfornar que t'ofereixen tot el sabor i la millor textura d'unes autèntiques creïlles fregides amb un sorprenent arrebossat.

Per això resulten molt pràctiques en determinades situacions, sempre que anem amb pressa o simplement quan no ens vingui de gust posar-nos a cuinar, pelar creïlles, condimentar...

Directament des de la borsa de creïlles a la paella, a la fregidora o al forn, podem gaudir de la nostra ració de creïlles, cruixents i saboroses. Fàcil i ràpid, veritat?

Aquestes creïlles són ideals com a acompanyament de plats de carn, peix, hamburgueses..., formant part d'una apetitosa guarnició o també es poden consumir soles o amanides únicament amb la nostra salsa favorita: salsa per a creïlles Grilló.

Creïlles Grilló, molt fàcils de fer

Aquests grillons de creïlla prefregits, congelats i condimentats, que vénen en borses de 750 grams, són molt fàcils de cuinar. En tan sol uns minuts, sense necessitat de pelar-les, tindràs unes estupendes creïlles fregides en el teu plat.
Hi ha tres formes de preparació, segons s'utilitzi fregidora, paella o forn:

- Fregidora: Fregir les creïlles durant 4 o 5 minuts en oli calent a una temperatura de 175ºC. Escórrer i assaonar al gust.

- Paella: Fregir les creïlles durant 5 o 6 minuts en oli calent. Escórrer i assaonar al gust.

- Forn: Enfornar les creïlles durant 18 o 20 minuts en un forn preescalfat a 200ºC. Donar voltes a les creïlles a meitat de cocció.

Si segueixes aquestes indicacions podràs presumir d'un resultat perfecte, amb el daurat com a tu t'agrada, una textura cruixent i un sabor exquisit amb les Creïlles Grilló de Mercadona.

Altres recomanacions

Per condimentar les teves Creïlles Grilló, res millor que les Salses de Mercadona. Especialment indicada en aquest cas la Salsa Creïlles Grilló, però també disposes de la salsa Burguer i la Ketchup McDonalds per si et ve de gust variar.

Per beure, si t'agrada la cervesa, tens a la teva disposició una gran varietat Cerveses de Mercadona, també Cervesa Sense Alcohol.