Refréscate con la cerveza Radler Steinburg con sabor limón

Cervesa Radler Steinburg de Mercadona amb gust de llimona

11 de juliol de 2023

A Mercadona tens disponible la cervesa Radler Steinburg, en llaunes de 33 cl i ampolles de 50 cl en envàs PET còmodes i pràctiques, perquè et sigui més fàcil assaborir-la en qualsevol moment i a tot arreu.

Cervesa Radler Steinburg, gust de cervesa amb un toc de llimona

La cervesa Radler Steinburg de Mercadona manté tot el gust i, a més, té un toc inconfusible de llimona que suavitza el glop i la fa atractiva per als amants d'aquesta mescla.

La Radler Steinburg és una cervesa amb una graduació del 2,1 % i adquireix aquest toc cítric perquè conté suc de llimona natural, una manera original i saborosa de refrescar-te.

Una cervesa amb envàs PET, per prendre on vulguis i quan vulguis

La cervesa Radler Steinburg de Mercadona es presenta en paquets de 6 ampolles (300 cl) o 12 llaunes (396 cl) perfectes per gaudir amb els amics durant una tarda animada o acompanyar el sopar.

Cerveza Radler Steinburg con sabor limón de Mercadona

També es pot optar per unitats soles d’ampolles de 50 cl o llaunes de 33 cl cadascuna, la manera més pràctica per triar les unitats que necessitis.

A més, les ampolles Steinburg Radler de Mercadona tenen envàs PET que permet tant una obertura com un tancament segurs i fàcils, de manera que podràs assaborir aquesta original cervesa en qualsevol moment del dia i a tot arreu gràcies al seu còmode envàs.

Si vols guardar algunes cerveses Steinburg Radler, és recomanable fer-ho en un lloc fresc i sec, que estigui protegit de la llum solar i en absència d'olors agressives que en pugui afectar el gust característic.

Gaudeix de la cervesa Radler Steinburg de Mercadona, una cervesa doblement refrescant: el gust de la cervesa amb un toc original de suc natural de llimona.

Altres recomanacions

Coneix com s’utilitza el pack "invisible" de Radler i Shandy, un nou sistema per eliminar la majoria de plàstic que s'utilitzava en el pack anterior.

Prepara a l'estiu una fusta deliciosa amb aperitius de Mercadona.

Les puntes sense gluten són ideals per dipejar, consumir amb ensalada russa o acompanyar les fustes de pernil, formatges i embotits.