Refréscate con la cerveza Radler Steinburg con sabor limón

Cervesa Radler Steinburg de Mercadona amb sabor llimona

27 de gener de 2017

A Mercadona tens disponible la cervesa Radler Steinburg, en còmodes i pràctiques ampolles de 330 cc en envàs PET perquè et sigui més fàcil gaudir-la, a qualsevol moment i lloc.


Cervesa Radler Steinburg, sabor a cervesa amb un toc de llimona


La cervesa Radler Steinburg de Mercadona manté tot el sabor i, a més, li afegeix un inconfusible toc de llimona, amb el qual suavitza el glop i la fa atractiva per als amants d'aquesta mescla.


La Radler Steinburg és una cervesa amb una graduació del 2,1% i adquireix aquest toc cítric gràcies a que conté suc de llimona natural, una forma original i saborosa de refrescar-te.

Una cervesa amb envàs PET, per prendre on i quan vulguis


La cervesa Radler Steinburg de Mercadona es presenta en packs de 6 ampolles (1.980 cc), perfectes per gaudir amb amics durant una tarda animada o per acompanyar amb el sopar.


També és possible optar per unitats soltes de 330 cc cadascuna, la forma més pràctica amb la qual escollir les ampolles que necessitis.


A més, totes les cerveses Steinburg Radler de Mercadona tenen envàs PET, la qual cosa permet tant obertura com tancament segurs i fàcils, de manera que podràs gaudir d'aquesta original cervesa a qualsevol moment del dia i en qualsevol lloc, gràcies al seu còmode envàs.


Si vols guardar algunes cerveses Steinburg Radler, és recomanable fer-ho en un lloc fresc i sec, que estigui protegit de la llum solar i en absència d'olors agressives que poguessin afectar al seu característic sabor.


Gaudeix de la cervesa Radler Steinburg de Mercadona, una cervesa doblement refrescant... el sabor de la cervesa, amb un original toc de suc natural de llimona.

Altres recomanacions


Si vols descobrir més sabors, les Cerveces de Mercadona t'ofereixen tota la varietat que necessites, per trobar la que encaixi amb els teus gustos.


Acompanya la teva Cervesa Radler Steinburg amb els saborosos Aperitius Cruixents d'Hacendado Cocktail i Blat de moro Fregit Cruixent, perfectes per obrir i començar a gaudir a qualsevol moment.


Si busques una beguda amb un toc original, prova el nou Rom Fresa Perla de las Islas de Mercadona, amb el seu deliciós sabor a maduixa, que pots potenciar si combines amb refresc de llima-llimona.