Càpsules de cafè compatibles amb màquines Nespresso. Tasta-les.

Càpsules de cafè compatibles amb màquines Nespresso

19 de gener de 2023

Coneixes les nostres càpsules de cafè, compatibles amb màquines Nespresso? Gaudeix d'una experiència cafetera a la teva mida, amb tot el seu gust.

Un cafè per a cada necessitat

Cada càpsula s'ha definit amb la vostra ajuda, tenint en compte els moments en què preneu cafè i la manera en què preferiu prendre’l en cada un d'aquests moments.

Perquè no és el mateix prendre el cafè de primera hora del matí que el de després de dinar, oi?

El consum de cafè admet formes molt diverses. A banda del moment del dia i de la situació, tot depèn també de gustos: llarg, curt, amb llet, amb algun endolcidor...

És per això, el nostre assortiment de càpsules compatibles amb Nespresso està adaptat a cadascuna de les vostres necessitats, per aconseguir un cafè amb més cos, gust, aroma i una crema abundant i duradora.

A més a més, ara els nostres envasos són de cartó en comptes de plàstic i les càpsules que eren de plàstic ara són d'alumini. Un pas més dins de la nostra estratègia de reducció de plàstics. A les nostres botigues hi podràs trobar papereres on reciclar tot tipus de càpsules correctament.

Quins cafès compatibles amb màquines Nespresso puc trobar a Mercadona?

Cafès molts de torrat natural en càpsules per al sistema Nespresso. Inspirats per la tradició italiana del torrat. Anima’t a comprovar aquesta millora de qualitat.

Extraforte: aromes especiats amb notes picants i un gust intens de torrat. El seu cos intens i l’amargor persistent en boca el fan ideal per a assaborir-lo també amb llet.

Ristretto: aroma amb notes de grosella negra i caramel, amb un toc just d'acidesa. La seva dolçor i el gust persistent de cafè torrat deixen un gust final en boca agradable, especialment quan es combina amb llet. Cafè equilibrat en tassa.

Espresso: aroma dolça de caramel perfectament harmonitzat amb notes refrescants d'acidesa, xocolata i nou. Caràcter equilibrat amb una crema excel·lent.

Colombia: cafè d’origen Colòmbia acuradament seleccionat, amb notes dolces de caramel, una acidesa cítrica suau i un toc de baies negres. Cos intens i baixa amargor.

Descafeinado: cafè maltat amb notes picants, combinat amb una aroma suau de cereals i cacau amarg. Un cafè exprés descafeïnat amb gran força i gust.

Doble Espresso: notes de xocolata negra, aroma de fustes aromàtiques i un toc picant. Cafè amb cos i consistència, gust equilibrat i durador en boca, gairebé sense acidesa.

Descafeinado Espresso: cafè maltat amb notes dolces de xocolata, textura cremosa i suau, aroma de cítrics. Cafè exprés descafeïnat, equilibrat i lleuger.

Altres recomanacions

Si busques un acompanyament per al moment del cafè, et suggerim aquests dolços perfectes per compartir.