Descobreix totes les possibilitats de les clares d'ou i unes receptes variades per a consumir-les.

Aprèn a preparar quatre receptes delicioses amb clares d'ou

20 de gener de 2021

Inclous clares d'ou en la teva alimentació? Saps quina utilitat tenen? Coneixerem les diferents possibilitats que t'ofereixen les nostres Clares d'ou de gallina pasteuritzades i, després, descobrirem les receptes més delicioses que es poden preparar amb aquest ingredient tan bo.

Usos més habituals de les clares d'ou

A banda de ser un producte molt recomanat per a les persones que cuiden l’alimentació, les clares d’ou tenen dos usos principals:

  • Es fan servir molt per a preparar postres, fer punt de neu, merengues, pastissos, creps americanes, pa de pessic, etc.
  • També les consumeixen molt els esportistes per combinar l'exercici físic i l'alimentació, ja que són un producte amb un contingut baix en greixos.

Ampolles de clares d'ou de dues mides diferents

Al nostre lineal trobaràs el mateix producte en dues mides diferents, en funció de l'ús i el consum que en vulguis fer:

  • 300 ml: correspon a 9 clares d'ou. Solen optar per aquesta mida les persones que fan un consum menor del producte.
  • 1 litre: correspon a 30 clares d'ou. Aquesta mida la fan servir molt els esportistes, que fan un consum de clares elevat (8 o 9 al dia), sobretot en creps americanes o truites de tonyina, etc.

Un mesurador de clares a l'etiqueta de l'envàs

Texto 1  Imagen Claras de huevo

Perquè puguis controlar quantes clares d'ou estàs fent servir, aquesta ampolla té un mesurador molt útil i pràctic al lateral de l'envàs.

Quatre receptes delicioses amb clares d'ou

Després dels excessos de Nadal, convé cuidar una mica l'alimentació. Per això, t'oferim unes receptes variades que pots preparar amb clares d’ou i integrar-les en la teva dieta:

Batut de clares d'ou amb fruites vermelles

Una recepta pensada per a esportistes:

  • Bateu 50 g de nabius (poden ser congelats) i 50 g de mores amb 200 g de quefir i fins a 7 clares d'ou.
  • Després, afegiu-hi alguns flocs de blat, fins que aconseguiu la textura desitjada.
  • Edulcoreu la barreja al gust.

Texto 2  Imagen Claras de huevo

Truita de formatge, tomàquet, ceba i coriandre

  • Bateu 8 clares d'ou amb 100 g de formatge fresc (burrata o ricotta) i saleu-ho al gust.
  • Escalfeu una paella mitjana amb una mica d'oli.
  • Poseu a la paella 60 g de ceba a trossets.
  • Quan s’enrosseixi, afegiu-hi 7-8 cirerols tallats per la meitat, ofegueu-ho uns segons i incorporeu-hi la barreja de les clares amb el formatge i el coriandre molt picat al gust.
  • Deixeu que les clares quallin al gust, empolseu-hi una mica de coriandre que haureu reservat i serviu-ho.

Texto 3 Imagen Claras de huevo

Crep de civada amb alvocat, salmó al natural i ruca

Ingredients per a 8 creps:

  • Prepareu les creps: amb la batedora mescleu fins a 6 clares amb 100 g de civada molta, 160 ml de beguda vegetal i una mica de sal.
  • Després, coeu la pasta en una paella molt calenta, amb una goteta d'oli. Amb un culler, poseu la quantitat de pasta que vulgueu perquè la crep surti més o menys fina.
  • Un cop feta la crep, farciu-la amb el que vulgueu. En aquest cas, l’hem farcida amb salmó acompanyat de làmines d'alvocat, ruca i canonges amanits amb unes gotetes d'oli i sal.

Texto 4 Imagen Claras de huevo

Flam de clares amb cacau i anacards

  • Diluïu 1 rajola de cacau en ½ litre de llet calenta. Deixeu refredar fins que la llet quedi tèbia. Bateu 4 clares i afegiu-hi una branqueta de vainilla. Després, barregeu-les amb el cacau desfet.
  • A continuació, ompliu unes flameres amb la barreja de cacau i clares.
  • Preescalfeu el forn a 160 graus i poseu-hi les flameres en un recipient al bany maria, uns 45 minuts. Passat aquest temps, traieu-les, tempereu-les i desemmotlleu.
  • Decoreu amb anacards i mel al gust.

Texto 5 Imagen Claras de huevo

Altres recomanacions

A la nostra secció de Receptes trobaràs moltes propostes per a una alimentació equilibrada i variada, i també per a preparar postres boníssimes. Dona-hi un cop d'ull!