Ara que ja ha passat Nadal i hem tornat a la rutina, cal cuidar-se i adquirir nous hàbits saludables. Les tortilles de blat 100 % integrals són una bona opció per aconseguir-ho. A més, estan boníssimes i són molt fàcils de preparar.
Són perfectes per a dinars i sopars familiars. Les pots consumir enrotllades o doblegades, i farcides al gust (dolç o salat), o bé les pots escalfar al microones o en una paella. Fins i tot les pots fer servir com a base de pizza fina o consumir com a pa per sucar o dipejar, o acompanyar el teu plat favorit.
Millores en la qualitat d'aquest producte
Atenció a les nostres millores de qualitat en aquest producte:
- Passem de fer servir farina de blat i segó a fer servir farina de blat 100 % integral.
- Passem a fer servir oli de gira-sol.
Tres receptes amb tortilles de blat 100 % integrals
Tortilla 100 % integral amb salmó fumat
Ingredients
- Salmó fumat
- Anet
- Ruca
- Alvocat
- Llima
- Cibulet
- Formatge fresc
- Orenga
- Tortilla de blat 100 % integral
Preparació
- Talla la tortilla longitudinalment, des del centre cap a l'exterior.
- En un dels quarts de la circumferència que forma la tortilla, posa-hi una mica de ruca.
- Tritura un tros d'alvocat amb una forquilla, amaneix-lo amb llima i empolsa-hi una mica de cibulet picat. Posa la barreja sobre un altre dels quarts de la tortilla.
- Estén salmó fumat sobre el tercer quart de la tortilla i condimenta’l amb anet.
- Posa uns talls de formatge fresc sobre l'últim dels quarts i empolsa-hi orenga.
- Tanca la tortilla: la ruca sobre l'alvocat, després sobre el salmó i, finalment, sobre el formatge.
- Marca-la a la planxa, 2 o 3 minuts per cada costat, i ja la pots assaborir.
Pizzeta integral amb verdures
Ingredients
- Tomàquet natural
- Formatge mozzarella ratllat
- Albergínia
- Carabassó
- Xampinyons
- Pebrot vermell
- Tortilla de blat 100 % integral
Preparació
- Estén la tortilla de blat integral sobre un paper de forn.
- Afegeix-hi el tomàquet natural triturat. Cobreix-ho amb formatge mozzarella ratllat.
- Talla unes rodanxes molt fines de carabassó, albergínia, xampinyó i pebrot. Parteix-les en trossets i posa’ls sobre la pizzeta.
- Posa-la al forn preescalfat a 220 ºC durant 5 minuts.
Cucurulls integrals de pollastre i formatge crema
Ingredients
- Cuixa o contracuixa de pollastre desossada
- Enciam
- Cirerols
- Formatge crema light
- Herbes al gust
- Tortilla de blat 100 % integral
Preparació:
- Estén una tortilla integral i enrotlla-la sobre si mateixa per generar un vèrtex i formar un cucurull. Fes servir un escuradents perquè el cucurull no es desfaci. Posa’l al forn 10 minuts a 200 ºC. Controla constantment que el cucurull no es deformi, no es cremi i quedi ben cruixent.
- En una planxa, enrosseix la cuixa o contracuixa desossada de pollastre, fins que es faci completament. Trosseja-la amb el ganivet i reserva-la.
- Unta l'interior del cucurull amb formatge crema light. Empolsa-hi herbes aromàtiques al gust (orenga, farigola, anet...).
- Farceix l'interior amb enciam tallat fi, cirerols tallats per la meitat i el pollastre trossejat.
Otras recomendaciones
Has tastat Cereal Mix, 100 % natural? És una barreja boníssima de cereals de la màxima qualitat, per als teus moments sense sucre afegit.