Nou Bloc Logístic de Mercadona a Zaragoza

Mercadona posa en marxa el nou Bloc Logístic de Zaragoza després d'invertir-hi 45 milions d'euros

15 de juliol de 2021
  • La finalització del magatzem de secs permet la posada en funcionament de la totalitat del nou Bloc Logístic a Plaza.
  • L’any 2020 la companyia va crear més de 136 nous llocs de treball estables i de qualitat -va acabar l'exercici amb una plantilla de 2.502 persones-, i va invertir més de 52 M€ per contribuir a l'activació econòmica de la regió.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa en marxa el nou Bloc Logístic de Zaragoza després d'invertir-hi 45 milions d'euros. La finalització del magatzem de secs permet la posada en funcionament de la totalitat del nou Bloc Logístic, ubicat a la Plataforma Logística de Plaza a Zaragoza.  

Aquest esforç inversor referma el compromís de la companyia amb Aragón, on actualment té 45 botigues. Així mateix, la companyia no ha deixat de consolidar el seu projecte empresarial en aquesta regió, on l’any 2020 va obrir quatre botigues noves, en va tancar tres perquè no s'ajustaven als nous estàndards de qualitat i en va reformar una per adaptar-la al nou Model de Botiga Eficient, de manera que a finals d'any tenia un total de 33 supermercats amb aquest nou model. A més, va seguir implantant la nova secció A punt per Menjar, disponible a 17 supermercats, i va continuar avançant en el seu projecte de Frescos Global.

Mercadona a Aragón

Mercadona va crear 136 nous llocs de treball estables i de qualitat, i va acabar l'exercici amb una plantilla de 2.502 persones en aquesta Comunitat Autònoma. A més, l’any 2020 la inversió de la companyia va ascendir a 52,3 milions d'euros destinats a contribuir a l'activació econòmica de la regió. Les compres a proveïdors de la zona, on col·labora amb 38 Proveïdors Totaler, van ascendir a 755 milions d'euros.

Així mateix, la companyia manté un compromís social amb els veïns i les veïnes de les zones en què té presència i activitat. En el cas d’Aragón, l’exercici passat va donar més de 317 tones de productes de primera necessitat als tres bancs d’aliments de la Comunitat i a nou menjadors socials i diverses entitats benèfiques, un 52 % més que el 2019.

Nou Bloc Logístic de Mercadona a Zaragoza Nou Bloc Logístic de Mercadona a Zaragoza.