Bloc Logístic de Mercadona a Getafe (Madrid)

Mercadona inverteix 28 milions d'euros en un bloc logístic a Getafe (Madrid)

15 de juny de 2021
  • Aquest nou magatzem de Mercadona dona servei a 89 botigues de la zona centre del país, així com al "Rusc" de Madrid, el magatzem online de Mercadona situat també a la localitat de Getafe.
  • L'any 2020 la companyia va crear 595 nous llocs de treball estables i de qualitat a la Comunitat de Madrid, per acabar l'exercici amb una plantilla d’11.410 persones, i va invertir més de 2.334 milions d'euros en compres a la regió.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha posat en marxa un nou bloc logístic, al polígon Los Gavilanes de la localitat madrilenya de Getafe. La posada en marxa d'aquest bloc ha suposat la creació de 426 llocs de treball, dins d'una plantilla total de 578 persones que actualment ja hi treballen, totes elles formades per exercir la seva responsabilitat.

Aquest nou magatzem, avui plenament operatiu, complementa l'activitat que des de fa més de 10 anys porta a terme el Bloc Logístic de Ciempozuelos. Servirà 89 botigues de les províncies de Madrid, Guadalajara i Conca, a més del magatzem online, el "Rusc", que Mercadona també té a Getafe. Es tracta d'una inversió important, amb què la companyia vol garantir i reforçar el servei de les botigues de la zona centre del país.

Aquest nou centre de distribució ha suposat una inversió de 28 milions d'euros i se situa en una superfície de 96.000 metres quadrats. S'hi ha ubicat una nau de secs, amb una superfície construïda de 47.000 metres quadrats, i una nau de frescos, on hi ha la zona de fred i també de congelat, amb una superfície construïda de 19.300 metres quadrats.

Aquest esforç inversor referma el compromís de la companyia amb aquesta Comunitat Autònoma, on actualment té 190 botigues. Així mateix, la companyia no ha deixat de consolidar el seu projecte empresarial en aquesta zona, on el 2020 va obrir 7 botigues noves, en va tancar 5 perquè no s'ajustaven als nous estàndards de qualitat i en va reformar 27 per adaptar-les al nou Model de Botiga Eficient -a finals d'any tenia 142 supermercats amb aquest nou model. A més, va seguir implantant la nova secció A punt per Menjar, disponible a 94 supermercats al tancament del 2020, i va continuar avançant en el seu projecte de Frescos Global.

Mercadona a la Comunitat de Madrid

Mercadona va crear 595 nous llocs de treball estables i de qualitat, i va acabar l'exercici amb una plantilla d’11.410 persones en aquesta Comunitat Autònoma. A més, el 2020 la inversió de la companyia va assolir els 172,5 milions d'euros, destinats a contribuir a l'activació econòmica de la regió. Les compres a proveïdors de la zona, on col·labora amb aproximadament 58 Proveïdors Totaler, van ascendir a 2.334 milions d'euros.

Així mateix, la companyia manté un compromís social amb els veïns i les veïnes de les zones en què té presència i activitat. En el cas de la Comunitat de Madrid, l’exercici passat va donar 870 tones de productes de primera necessitat a un total de 17 menjadors socials i entitats benèfiques, un 115 % més que el 2019.

Interior Bloc Logístic de Mercadona a Getafe (Madrid)nterior Bloc Logístic de Mercadona a Getafe (Madrid).

Interior Bloc Logístic de Mercadona a Getafe (Madrid)Bloc Logístic de Mercadona a Getafe (Madrid).