Façana del primer

Mercadona iniciarà les obres del seu futur magatzem per a la venda online de Sevilla al gener

21 de desembre de 2021
  • L'Ajuntament de Sevilla concedeix llicència d'obres a la cadena de supermercats, que preveu engegar el seu nou servei de compra online a finals del 2022.
  • La inversió de Mercadona en aquest projecte superarà els 14 milions d'euros.

La Gerència d'Urbanisme de l'Ajuntament de Sevilla ha concedit a Mercadona, empresa de supermercats físics i de venda online, llicència d'obres per a la construcció d'un magatzem exclusiu per a la venda online, amb el qual desenvoluparà el seu projecte de compra a través d'Internet a Sevilla. Aquest magatzem, que la companyia anomena internament “Rusc”, es començarà a construir el mes de gener vinent i suposarà una inversió de 14 milions d'euros. La previsió de Mercadona és que iniciï la seva activitat a finals del 2022. Un cop operatiu, donarà servei a la ciutat de Sevilla i les poblacions limítrofes.

Mercadona construirà el seu magatzem exclusiu per a la venda online en una parcel·la de 30.220 metres quadrats a la zona d’Higuerón Sur, que es va adjudicar a la companyia per 10,8 milions d'euros en un procés de licitació pública per part de la Gerència d'Urbanisme de l'Ajuntament de Sevilla.

Actualment, Mercadona té tres centres d'aquestes característiques, situats a València, Barcelona i Madrid. Aquest últim va iniciar la seva activitat l'abril del 2020, en ple confinament, atès que la companyia ha intensificat el seu procés d'innovació digital per seguir connectada a les necessitats dels clients.

Mercadona a Sevilla

A la província de Sevilla, la companyia hi té una plantilla de 4.473 persones amb ocupació estable i de qualitat, 72 supermercats i un bloc logístic situat al municipi de Huévar del Aljarafe, on Mercadona ha construït una nova nau de peix de 7.000 metres quadrats que va iniciar la seva activitat al novembre. La inversió de la companyia a la província ha superat els 50 milions d'euros el 2021.

Façana del primer Façana del primer "Rusc" de Mercadona Online, a Vara de Quart (València).