Red de proveedores

Xarxa de proveïdors

Mercadona i els seus proveïdors han fet passos importants en el seu camí cap a ser Totaler Radical a través d'un assortiment eficaç, capaç de satisfer "El Cap" sempre

3.000

proveïdors de producte

+13.500

proveïdors no

comercials i de

serveis

Un model basat en el compromís

Mercadona estableix amb els seus proveïdors una relació basada en la transparència, la confiança i la planificació, en què el compromís amb la qualitat i l'especialització és inqüestionable. Aquesta relació persegueix el creixement compartit i garanteix en cada producte la màxima qualitat, un preu imbatible i un servei excel·lent, i, a més, amb criteris d'elaboració ètics pel que fa a la producció sostenible i la responsabilitat social.


Creixement compartit

Mercadona col·labora des de fa anys amb proveïdors especialistes per construir una cadena agroalimentària sostenible i un important clúster industrial entre tots. A més, és present a 12 països, a banda d’Espanya i Portugal, on fa anys que treballa amb els millors proveïdors especialistes, els productes dels quals, integrats en l'assortiment de Mercadona, permeten satisfer les necessitats dels clients i garantir la màxima qualitat a un preu imbatible.

23.112 M€

compres 

22.323 M€

compres a Espanya 

789 M€

compres a Portugal 


Logística eficient i sostenible

Amb l'objectiu de poder proveir els 1.676 supermercats que Mercadona té tant a Espanya com a Portugal, la companyia disposa d'una xarxa logística eficient.

16

blocs logístics operatius 

129 M€

d’inversió