Mercadona està centrada a oferir qualitat contundent a

El client al centre

Mercadona ha continuat avançant en l'estratègia de Totaler Radical per oferir a "El Cap" qualitat contundent en cada producte i, per tant, la possibilitat d'encertar-la

1.676

botigues

39

botigues a Portugal

+5,7 M

de llars

Supermercats eficients

La companyia disposa d’un model de botiga propi i pioner que ofereix una millor experiència de compra, una millor disposició de l'assortiment i més confort. A més, contribueix a reforçar el compromís amb la sostenibilitat, ja que genera estalvis energètics de fins a un 40 % respecte d’una botiga convencional.

1.287

botigues eficients

972

botigues amb A punt per Menjar  ​

587 M€

invertits en obertures, reformes i altres


Qualitat basada en la millora constant

L'assortiment de Mercadona es compon de prop de 8.000 referències, fruit del Model de Coinnovació mitjançant el qual ha introduït 370 millores de qualitat, 217 novetats i 25 innovacions de producte.

Per a això, disposa de 22 centres de coinnovació repartits entre Espanya i Portugal, on treballen més de 200 especialistes que han mantingut un total de 12.500 sessions de treball amb "Caps” enamorats.


Mercadona Online

Aquest darrer any, Mercadona ha inaugurat dos nous Ruscs, magatzems exclusivament per a la venda online, a Alacant i Sevilla. Aquests Ruscs se sumen als tres que ja tenia operatius a València, Barcelona i Madrid.

540 M€

de facturació

+2.000

treballadores i treballadors

45 M€

d'inversió a Alacant i Sevilla