Personal de Fruta y verdura reponiendo

Vacants d'ocupació de Mercadona a Madrid

04 de setembre de 2017

Hi ha llocs disponibles per treballar en Mercadona a Madrid amb l'objectiu de cobrir les necessitats de personal de supermercat per a la propera obertura a Valdebebas, Madrid. 


Oferta d'ocupació Mercadona a Madrid 

Per cobrir la necessitat de llocs fixos per a supermercat de Mercadona a Madrid, hi ha vacants d'ocupació en Mercadona per a personal de supermercat: 

Vacants per a personal de supermercat amb els següents requisits: 

Jornada completa: 

Candidats amb estudis mínims d'Educació Secundària Obligatòria (ESO). Disponibilitat per treballar de dilluns a dissabte en jornada setmanal de 40 hores i orientació pel servei al client. 

Jornada parcial de cap de setmana: 

Candidats que estiguin cursant carrera universitària, que vulguin i puguin compaginar estudis i treball. Disponibilitat per treballar divendres i dissabtes (jornada de 15 hrs/setmanals) o dilluns, divendres i dissabtes (jornada de 20 hrs/setmanals). 

Personal de manteniment de botiga: 

Candidats amb estudis de FPI, FPII, Grau Mitjà o Grau Superior d'electricitat/electrònica/electromecànica/mecànica amb coneixements en instal·lacions elèctriques. Disponibilitat per treballar de Dilluns a Dissabtes en jornada setmanal de 40 hores, en torn de matí. 


Condicions laborals en Mercadona 

Mercadona ofereix un contracte fix des del primer dia. 

El salari inicial: 

Jornada de 40 hores setmanals de 1.297 € bruts al mes. 

Jornada de 15 hores setmanals de 487 € bruts al mes 

Jornada de 20 hores setmanals de 649 € bruts al mes

La companyia s'encarrega de la formació de les seves treballadores i treballadors en tots els llocs de les seccions de Fruiteria, Peixateria, Carnisseria, Xarcuteria, Forn, Perfumeria, Caixes, Reposició, Neteja i Manteniment de botiga. 

Més informació sobre les Condicions laborals en Mercadona. 

Les persones interessades en les diferents propostes d'ocupació de Mercadona a Madrid poden presentar les sol·licituds d'ocupació a la nostra web, apartat "Ocupació" i registrar el seu Currículum.