Personal de frutería reponiendo sección

Vacants d'ocupació de Mercadona a Barcelona

05 de setembre de 2017

Oferta d'ocupació Mercadona a Barcelona

Per cobrir la necessitat de llocs fixos per a supermercats de Mercadona a Barcelona, hi ha vacants d'ocupació a Mercadona per a personal de supermercat:

Vacants per a personal de supermercat amb els següents requisits:

Jornada completa:

Candidats amb estudis mínims d'Educació Secundària Obligatòria (ESO). Disponibilitat per treballar de dilluns a dissabte en jornada setmanal de 40 hores i orientació pel servei al client.

Jornada parcial de cap de setmana:

Candidats que estiguin cursant carrera universitària, que vulguin i puguin compaginar estudis i treball. Disponibilitat per treballar divendres i dissabtes (jornada de 15 hrs/setmanals) o dilluns, divendres i dissabtes (jornada de 20 hrs/setmanals).

 Personal de manteniment de botiga:

Candidats amb estudis de FPI, FPII, Grau Mitjà o Grau Superior d'electricitat/ electrònica/electromecànica/mecànica de coneixements en instal·lacions elèctriques. Disponibilitat per treballar de dilluns a dissabtes en jornada setmanal de 40 hores, en torn de matí.

Condicions laborals a Mercadona

Mercadona ofereix un contracte fix des del primer dia.

El salari inicial:

Jornada de 40 hores setmanals de 1.297 € bruts al mes, amb progressió salarial.

Jornada de 15 hores setmanals de 487 € bruts al mes, amb progressió salarial.

Jornada de 20 hores setmanals de 649 € bruts al mes, amb progressió salarial.

La companyia s'encarrega de la formació de les seves treballadores i treballadors en tots els llocs de les seccions de Fruiteria, Peixateria, Carnisseria, Xarcuteria, Forn, Perfumeria, Caixes, Reposició, Neteja, Servei a domicili i Manteniment de botiga.

Més informació sobre les Condicions laborals a Mercadona.

Les persones interessades en les diferents propostes d'ocupació de Mercadona a Barcelona poden presentar les sol·licituds d'ocupació a la nostra web,  apartat "Ocupació" i registrar el seu Currículum.