Magatzem automàtic amb persones treballant

Vacants d'ocupació Bloc Logístic de Mercadona a Abrera

13 de novembre de 2023

Hi ha llocs disponibles per treballar en el bloc logístic de Mercadona a Abrera amb l'objectiu de cobrir les necessitats de personal: Mossos/es de Magatzem, Frigoristes i Electromecànics.

Fa més d’una dècada Mercadona va prendre la decisió d'innovar a la seva xarxa logística, amb el desenvolupament i posada en marxa de magatzems totalment automatitzats. Aquest tipus de bloc logístic, pioner en el sector, és una aposta de Mercadona pel treball de qualitat en els magatzems, ja que permet eliminar per complet qualsevol manipulació i sobreesforç dels treballadors, el que contribueix a prevenir i reduir el risc d'accidents laborals i, a més, incrementa la productivitat i l’eficiència.

Per cobrir la necessitat de llocs de treball per al bloc logístic de Mercadona a Abrera, hi ha vacants d'ocupació en Mercadona per a Mossos/es de magatzem, frigoristes i electromecànics. Només has d'entrar en la nostra web d'Ocupació o fer clic en aquest enllaç per a trobar la vacant que s'adapti a tu. T'hi esperem!