Nova varietat de llimones de Mercadona

Nova varietat nacional de llimona als supermercats Mercadona

14 de abril de 2020
  • Com cada any en aquesta època, l'entrada del cítric de la varietat verna substitueix el de la varietat primofiori, tots dos procedents de camps situats a la Regió de Múrcia, la Comunitat Valenciana i Andalusia.
  • Es tracta d'una varietat més gran, amb la pell més rugosa, les puntes punxegudes, una bona quantitat de suc i una aroma i un sabor frescos.
  • Aquesta varietat s'està implantant de manera progressiva des del dilluns 13 d'abril fins al dia 20 del mateix mes, moment a partir del qual estarà implantada a tota la cadena fins a principis del mes de juny.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ofereix la varietat verna de llimones des del dilluns 13 d'abril a pràcticament totes les botigues d’Espanya i Portugal. Aquesta varietat estarà implantada a tota la cadena a partir del 20 d'abril. Com cada any en aquestes dates, aquests cítrics substitueixen els de la varietat primofiori. Tots dos procedeixen de camps situats a la Regió de Múrcia, la Comunitat Valenciana i Andalusia.

"Si aquests temps difícils ens donen llimones, fem-ne llimonada"

Aquestes llimones, disponibles fins a principis del mes de juny, es caracteritzen perquè són més grans, tenen la pell més rugosa i més gruixuda, les puntes punxegudes, una aroma i un sabor frescos, i una bona quantitat de suc. La demanda d'aquest producte, del qual la companyia en va vendre aproximadament 25 milions de quilos el 2019, és una constant durant aquests dies per les seves propietats excel·lents.

Compromesos amb els productes d’origen nacional

El 2019 les compres de Mercadona a Espanya van assolir un valor superior als 19.970 milions d'euros. Gràcies als acords comercials de la companyia amb el sector primari, Mercadona col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders. A més, la companyia dona suport a la iniciativa "Fruites i Verdures de temporada" del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació.

Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la contractació alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà

Llimona verna disponible a la secció Fruita i Verdura de MercadonaLlimona verna disponible a la secció Fruita i Verdura de Mercadona.