Ampolla d'oli d'oliva verge extra Hacendado Nueva Campaña

Nova Edició Limitada d'Oli Hacendado oliva verge extra Nueva Campaña

18 de desembre de 2018
  • La nova edició de l'Oli Hacendado Nueva Campaña de Mercadona, de producció limitada, ja està disponible a tots els supermercats de la companyia.
  • Es tracta d'un cupatge d'olis d'oliva verge extra procedents de les varietats mançanenca, arbequina i hojiblanca, fruit d'un procés acurat de selecció dels primers olis produïts el mes de novembre del 2018.

 

Oleoestepa, societat cooperativa productora i comercialitzadora d'oli d'oliva verge extra amb seu al municipi sevillà d’Estepa, llança una nova edició de l'Oli de Mercadona oliva verge extra Hacendado Nueva Campaña, de producció limitada perquè és un producte elaborat a partir dels primers olis verge extra de la campanya.

La nova edició de l'Oli Hacendado Nueva Campaña és un cupatge d'olis d'oliva verge extra procedents de les varietats mançanenca, arbequina i hojiblanca, fruit d'un procés acurat de selecció dels primers olis produïts el mes de novembre del 2018. És un excepcional oli d'oliva verge extra, amb un perfil sensorial afruitat d'oliva verda i tocs d'oliva madura, molt fresc i alhora delicat. Aroma d’herba fresca acabada de tallar, amb notes agradables de fruites; en boca, gust d’herba fresca i tocs d'ametlla verda. La seva entrada en boca és dolça, amb gustos amargs i picants equilibrats.

Oleoestepa, cooperativa que té 17 almàsseres associades ubicades a les províncies de Còrdova i Sevilla, que agrupen més de 5.000 agricultors amb més de 52.000 hectàrees d'oliverar, envasa també l'oli d'oliva verge extra Gran Selección Cooperativa Hacendado des de l'agost del 2015. Es tracta d'un cupatge dissenyat per a la cadena de supermercats, que es comercialitza a Mercadona en envàs de vidre de 750 ml.

Oli d'oliva de Mercadona 100 % nacional

Des de fa anys, Mercadona manté el compromís d’utilitzar matèria primera d'origen nacional sempre que sigui viable. N’és un exemple clar el de l'oli d'oliva Hacendado, 100 % d'origen espanyol, tal com ho ha acreditat l’organisme independent Neoris i com s'indica a l'etiquetatge.