Lineal de tints a la secció Perfumeria de Mercadona

Nous “caps” descobreixen el tint per als cabells de Mercadona

16 de abril de 2020
  • Laboratorios Neocos, Proveïdor Totaler, ha accelerat la posada en marxa de la seva nova línia de producció i incrementa la plantilla per proveir la demanda d'aquests productes elaborats a la seva fàbrica d'Algemesí (València).
  • La companyia incrementa la venda d'aquests productes i passa de vendre’n 11 unitats per botiga al dia a vendre’n 25 unitats per botiga al dia.
  • Aquests nous "caps" s’adrecen als canals oficials de la companyia, com les xarxes socials o el telèfon gratuït d'atenció a client, per resoldre els seus dubtes.

Nous “caps” (clients) de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, comencen a fer servir els tints per als cabells disponibles a la secció Perfumeria. Aquest increment es veu reflectit en les vendes: la companyia passa de vendre 11 unitats per botiga al dia a vendre 25 unitats per botiga al dia i, alhora, nous "caps" contacten amb la companyia a través dels canals oficials, com les xarxes socials o el telèfon gratuït d'atenció a client, per resoldre els dubtes sobre com fer-los servir.

Laboratorios Neocos, Proveïdor Totaler encarregat d'elaborar la gamma de tints per als cabells disponible a la secció Perfumeria de Mercadona, ha accelerat la posada en marxa de la seva nova línia de producció i ha incrementat la plantilla per garantir el subministrament d'aquests productes, que elabora a la seva fàbrica d'Algemesí (València).

La gamma de tints per als cabells està formada per diferents productes, com ara la Coloració permanent amb amoníac amb cobertura 100 % cabells blancs que enfosqueix o aclareix de 2 a 3 tons. Aquesta línia de productes, disponible a tota la cadena des de mitjans del 2014, ha anat evolucionant per adaptar-se a les necessitats del client. Actualment, en algunes de les botigues s’ha incorporat un nou kit amb un sèrum protector que s’aplica abans del tint. A més, fruit de la col·laboració amb el Proveïdor Totaler i de copsar amb "El Cap", en aquest nou kit el sobre postcondicionador s’ha transformat en un envàs amb tap que el client pot obrir amb les mans mullades i se n’ha augmentat la quantitat.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà

Lineal de tints a la secció Perfumeria de MercadonaLineal de tints a la secció Perfumeria de Mercadona.