Les màscares facials Hidrata Mask – Teixit i Gold Mask – Hidrogel, al lineal de Perfumeria de Mercadona

Mercadona ven 6.500 unitats al dia de les noves màscares facials Deliplus

28 de agost de 2020
  • Es presenten en les varietats Gold Mask i Hidrata Mask, amb efecte antiedat i d'hidratació profunda.
  • Ubesol, fabricant especialista ubicat a Atzeneta d'Albaida (València), és el Proveïdor Totaler d'aquest producte, sorgit d'un procés de coinnovació amb els "Caps" (clients).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ven més de 6.500 unitats de les noves màscares de tractament facial de Deliplus. La cadena de supermercats n’ofereix dues varietats: una amb efectes antiedat, anomenada Gold Mask d’Hidrogel, i l’altra d'hidratació profunda, anomenada Hidrata Mask de Teixit.

La màscara Gold Mask – Hidrogel té efecte antiedat, millora la fermesa del rostre i suavitza les línies d'expressió i les arrugues. Amb cèl·lules mare vegetals, que contribueixen a suavitzar la pell i a millorar-ne la textura, té partícules d'or capaces d'optimitzar la distribució de pèptids a la pell i aportar lluminositat i fermesa. A més, té vitamina B3, que estimula la síntesi de col·lagen i prevé l'envelliment natural.

La màscara Hidrata Mask – Teixit aporta una hidratació profunda i millora l'elasticitat i la fermesa de la pell, reforçant la barrera d'hidratació amb una combinació potent d'actius. Es compon d’àcid hialurònic, que es troba de manera natural a la pell i que amb una aportació extra n’afavoreix la hidratació i l'elasticitat, i d’aigua de roses, que ajuda a potenciar la hidratació del rostre, entre altres ingredients.

Totes dues màscares contenen actius que protegeixen la pell de l'estrès oxidatiu causat per la pol·lució ambiental i per la radiació de la llum blava de les pantalles. L'empresa Ubesol, d'Atzeneta d'Albaida (València), és el Proveïdor Totaler d'aquest producte, que es va desenvolupar a través d'un procés de coinnovació juntament amb els "Caps", com s'anomenen els clients internament.

Les màscares facials Hidrata Mask – Teixit i Gold Mask – Hidrogel, al lineal de Perfumeria de MercadonaLes màscares facials Hidrata Mask – Teixit i Gold Mask – Hidrogel, al lineal de Perfumeria de Mercadona.

Logo EActiVat