Paté de foie d'ànec amb ceba caramel·litzada

Mercadona sorprèn amb dues novetats en paté: de senglar amb bolets i d'ànec amb ceba caramel·litzada

27 de desembre de 2021
  • Tots dos productes serveixen com a base per a torrades o com a ingredient clau per preparar salses, farciments o amaniments.
  • Els Proveïdors Totaler responsables d'elaborar aquests productes són Gourmet Cazorla i Martiko, a les seves instal·lacions ubicades a Linares (Jaén) i a Bera (Navarra), respectivament.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha posat a la venda dos nous patés  d’Hacendado, ideals com a base per a torrades o com a ingredient clau per preparar salses, farciments o amaniments, dins de la seva campanya de Nadal "El millor per donar el millor" en què selecciona una sèrie de productes perquè els "Caps" (clients) els ofereixin als seus durant aquests dies.

Una d'aquestes novetats, el paté de senglar amb bolets de Mercadona, que elabora el Proveïdor Totaler Gourmet Cazorla a Linares (Jaén), estarà disponible durant la campanya de Nadal a totes les botigues que la companyia té situades a Espanya.

L’altra novetat, el paté de foie amb ceba caramel·litzada de Mercadona, que elabora el Proveïdor Totaler Martiko a Bera (Navarra), es va començar a implantar de manera progressiva al juliol d'aquest any i, des del mes de novembre passat, està disponible a totes les botigues que la companyia té ubicades tant a Espanya com a Portugal.

Paté de foie d'ànec amb ceba caramel·litzadaPaté de foie d'ànec amb ceba caramel·litzada.

Paté de senglar amb boletsPaté de senglar amb bolets.