Cartell del Gran Recapte d'Aliments 2017

Mercadona se suma al Gran Recapte d'Aliments

30 de novembre de 2017
  • Mercadona col·labora un any més en el Gran Recapte d'Aliments organitzat per la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments.
  • La companyia participa els dies 1 i 2 de desembre amb la col·locació de punts de recollida i posant a la disposició dels bancs els seus recursos humans i logístics.
  • El 2017 la companyia porta donades 8.000 tones a Bancs d'Aliments, menjadors socials i altres entitats.

Mercadona participa un any més en el Gran Recapte per als Bancs d'Aliments mitjançant la col·locació de punts de recollida en gran part dels seus supermercats. A més, la cadena de supermercats col·labora amb el seu personal i xarxa logística per lliurar els productes als Bancs d'Aliments i que aquests puguin distribuir-los entre els seus beneficiaris de tota Espanya.

En Mercadona animem als nostres clients a participar amb la seva solidaritat en els punts de recollida d'aliments que estaran situats en les nostres botigues aquest divendres 1 i dissabte 2 de desembre.

Gràcies a la solidaritat de voluntaris i clients, en Mercadona es van recollir 6.900 tones d'aliments i altres productes bàsics en el Gran Recapte i les Operacions Quilo dutes a terme en les nostres botigues el 2016.

Més informació sobre el Gran Recapte i com ser voluntari en la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL).

Donacions d'aliments Mercadona

Mercadona, com a part de la seva col·laboració amb la societat, el 2017 porta donades 8.000 tones a Bancs d'Aliments, menjadors socials i altres entitats de tota Espanya, que equivalen a 130.000 carros de la compra. A més, Mercadona disposa de diverses estratègies per evitar el desaprofitament d'aliments.

Consulta els supermercats Mercadona participants per Comunitat Autònoma 

Document en espanyol

Andalusia

Aragó

Asturies

Balears

Canàries

Cantàbria

Castella i Lleó

Castella-la Manxa

Catalunya

Comunitat Valenciana

Euskadi

Extremadura

Galícia

La Rioja

Madrid

Navarra

Regió de Múrcia