Detall d’una borsa de Mercadona.

Mercadona renova el seu compromís de donació amb l’Ajuntament de Ciutadella amb productes de primera necessitat

28 de juliol de 2017
  • La cadena de supermercats i l’Ajuntament de Ciutadella han signat la renovació de l’acord de col·laboració amb el qual Mercadona es compromet a donar una tona d’aliments de primera necessitat a l’Àrea de Serveis Socials de Ciutadella. 

Mercadona ha renovat el seu acord de col·laboració anual amb l'Ajuntament de Ciutadella, amb el qual es compromet a donar una tona d'aliments de primera necessitat a l'Àrea de Serveis Socials de Ciutadella en funció de les necessitats concretes que aquesta detecti per distribuir-los entre les organitzacions socials que treballen amb les persones més necessitades del municipi.

L'alcaldessa de Ciutadella, Joana Maria Gomila, i la responsable de Relacions Externes de Mercadona a Illes Balears, Bárbara Ordás, han rubricat aquest divendres l'acord i durant la signatura Mercadona ha agraït “el treball i dedicació al servei dels més necessitats” que s'està duent a terme a través de l'Àrea de Serveis Socials.

En aquest sentit, l'alcaldessa Joana Maria Gomila ha agraït “la col·laboració desinteressada de Mercadona, que demostra el compromís d'aquesta empresa amb la donació d'aliments i que redundarà entre les persones més necessitades de Ciutadella”.

Durant el 2016, Mercadona també va col·laborar a Illes Balears amb donacions de més de 107 tones d'aliments al Banc d'Aliments de Mallorca, Bancs Municipals de Maó i Ciutadella a Menorca, a Càritas Diocesana d'Eivissa i Formentera, al Menjador Social d'Inca gestionat per Càritas Diocesana de Mallorca i al Menjador Social de Ca l’Ardiaca gestionat per Es Refugi a Palma.

Dins de les accions de compromís social, Mercadona col·labora des de fa anys amb diferents institucions i organitzacions benèfiques de tota Espanya, com Bancs d'Aliments, Càritas Diocesana, Creu Roja i més de 120 menjadors socials. En 2016, Mercadona va donar més 6.500 tones d'aliments, el que equival a més de 108.000 carros de compra.