Vi negre Rioja Comportillo, al lineal de Mercadona

Mercadona reforça el gust i el cos dels seus vins negres Rioja Arteso i Comportillo

17 de desembre de 2021
  • Tant el Collita i Criança Comportillo com el Reserva i Criança Arteso reformulen la seva recepta.
  • El Proveïdor Totaler Bodegas Ontañón és el responsable d'elaborar aquests vins a les seves instal·lacions ubicades a La Rioja.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha reforçat la qualitat dels seus vins negres Rioja Arteso i Comportillo, dins de la seva campanya de Nadal "El millor per donar el millor" en què selecciona una sèrie de productes perquè els "Caps" (clients) els ofereixin als seus durant aquests dies. Tots dos vins, que elabora el Proveïdor Totaler Bodegas Ontañón a les seves vinyes ubicades a La Rioja, tenen la seva denominació d'origen corresponent. El gust, l'acidesa i el cos han estat els tres atributs principals que s’han millorat tant en el Collita i Criança Comportillo de Mercadona com en el Reserva i Criança Arteso de Mercadona.

Qualitat Total al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una Qualitat Total al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder seguir oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Vi negre Rioja Comportillo, al lineal de MercadonaVi negre Rioja Comportillo, al lineal de Mercadona.

Vi negre Rioja Arteso, al lineal de MercadonaVi negre Rioja Arteso, al lineal de Mercadona.