Servei de suc de taronja acabat d'esprémer de Mercadona

Mercadona recupera el servei de suc de taronja acabat d'esprémer a 600 botigues

23 de juny de 2020
  • La companyia té previst reactivar el servei progressivament a tota la cadena al llarg dels mesos vinents.
  • Després d’aturar l'ús de les màquines espremedores d'autoservei a la secció de Fruita i Verdura.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, recupera el servei de suc de taronja acabat d'esprémer a 600 supermercats. La companyia, que va aturar aquest servei el mes de març passat amb l'objectiu de garantir el servei i les necessitats principals dels clients, va començar a reactivar l'ús de les màquines espremedores d'autoservei a mitjans de maig i té previst tornar a oferir aquest producte a les més de 1.600 botigues en els mesos vinents.

D'aquesta manera, els "Caps" (clients) podran tornar a gaudir de suc de taronja acabat d'esprémer de Mercadona, a punt per consumir, disponible a la secció de Fruita i Verdura en els tres formats habituals: ampolla de 250 mil·lilitres, de 500 mil·lilitres i d’1 litre.

Aquest servei es va començar a implantar progressivament el 2016, fins que l'abril del 2017 va quedar instaurat a tots els establiments de la cadena. Es tracta d’un projecte que es va desenvolupar a través de la innovació conjunta entre Mercadona, el proveïdor especialista Zumex i els clients mateixos, tenint sempre en compte les necessitats tant dels clients com de les treballadores i els treballadors de Mercadona.

Máquina exprimidora de autoservicio en la sección de Fruta y Verdura de un supermercado MercadonaMàquina espremedora d'autoservei a la secció de Fruita i Verdura d'un supermercat Mercadona.

Logo EActiVat