Lliurament de targetes per a aliments Mercadona a Creu Roja a la Regió de Múrcia.

Mercadona realitza un nou lliurament de targetes per a aliments a Creu Roja a la Regió de Múrcia

29 de maig de 2017
  • Amb aquest nou lliurament, Mercadona ha donat a Creu Roja, des de l'inici de l'acord conjunt, més de 93.000 quilos d'aliments a les famílies més vulnerables de la Regió de Múrcia.
  • Les famílies podran adquirir aliments frescs amb aquestes targetes als establiments Mercadona, completant així els lots d'alimentació que els reparteix Creu Roja. 

Faustino Herrero, President de Creu Roja a la Regió de Múrcia, ha rebut per part de MERCADONA un nou lliurament de targetes, equivalent a més de 240 carros de compra. Mitjançant l'ús d'aquestes targetes, les persones a les que atén Creu Roja a la Regió de Múrcia podran adquirir aliments frescs amb els quals completar els lots d'aliments envasats que reben a les diferents seus que la institució té repartides en tota la Regió de Múrcia.

Faustino Herrero va voler ressaltar “la col·laboració que des de Mercadona estan mantenint a la Regió de Múrcia amb Creu Roja en accions i iniciatives concretes que estan suposant una gran alleujament per a les famílies que atenem i que tant ho necessiten”. El president de Creu Roja va assenyalar que “Mercadona porta diversos anys col·laborant amb nosaltres de manera molt estreta a ajudar a pal·liar la problemàtica de les persones necessitades, situació que, lamentablement, no sembla que es pugui solucionar a curt termini". A més afegeix "aquestes targetes de consum que ens lliura Mercadona tindran una funció molt concreta i és que les famílies puguin adquirir principalment productes frescs, com carn, peix, fruites i verdures, pa, etc…. amb els quals complementar i equilibrar la seva dieta, ja que en el repartiment d'aliments que nosaltres desenvolupem des de les nostres assemblees locals el que lliurem a gairebé 60.000 persones que així ho necessiten són productes no peribles procedents del FEGA o donacions procedents de particulars i empreses".

Ana Belén Martínez, Directora de Relacions Externes de Mercadona a la Regió de Múrcia,  va destacar que “aquesta iniciativa s'engloba dins d'un acord de col·laboració que existeix entre les dues entitats i que es ve desenvolupant des de l'any 2012, pel qual Mercadona col·labora amb Creu Roja per aportar el seu gra de sorra a ajudar a les famílies murcianes que ho necessiten”. Concretament, Mercadona ha donat un total de 93.000 quilos d'aliments a Creu Roja, reafirmant així el seu compromís amb les famílies desfavorides de la Regió.

A més, Mercadona a la Regió de Múrcia col·labora diariament amb tres menjadors socials, com són el Menjador Social Jesús Abandonado a Múrcia, amb el qual porta treballant més de quatre anys, el Menjador Social de Càritas a Cartagena amb el qual col·labora des de fa dos anys i el Menjador Beata Pietat de la Creu a Alcantarilla al que va començar a portar aliments l'any passat. A més, ha col·laborat en múltiples “Operacions Quilo” i iniciatives com la del Banc d'Aliments, entre altres entitats, a través de la seva campanya de conscienciació social “La Gran Recollida”, disposant dels supermercats que té en gran part dels municipis de la Regió.

A 2016, l'empresa va aportar més de 160.000 quilos de productes de primera necessitat a diferents entitats socials de la Regió de Múrcia.