Caqui d’origen Espanya al lineal de Mercadona

Mercadona preveu comprar més de 7.000 tones de caqui d'origen espanyol, un 15 % més que el 2019

26 de novembre de 2020
  • El caqui està disponible a tota la cadena durant la campanya, que va d'octubre a mitjans de gener.
  • El proveïdor totaler d'aquest fruit és Anecoop (València), que col·labora amb les cooperatives de l'Alcúdia, de Carlet i de Llombai per proveir la companyia.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i, concretament, per la fruita i la verdura de proximitat fa que tingui previst comprar aproximadament 7.000 tones de caqui d'origen nacional el 2020, un 10 % més que el 2019, quan en va comprar prop de 6.000 tones.

Per proveir d'aquest producte les més de 1.600 botigues, la companyia col·labora amb la cooperativa valenciana de segon grau Anecoop, que subministra aquest fruit durant la campanya, que va d'octubre a mitjans de gener, a través de la Cooperativa Nuestra Señora del Oreto de l'Alcúdia, la Cooperativa Sant Bernat de Carlet i la Cooperativa del Marquesado de Llombai.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa "Fruites i Verdures de temporada" del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA). Així mateix, defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Caqui d’origen Espanya al lineal de MercadonaCaqui d’origen Espanya, al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat