Mango d’origen Espanya, al lineal de Mercadona

Mercadona preveu comprar més de 2.500 tones de mango d’origen espanyol

07 de octubre de 2020
  • Els "Caps" (clients) tenen una alta valoració d'aquest producte, que es troba en plena temporada, i n’estan consumint més de 40.000 quilos al dia.
  • Els proveïdors SAT 2803 Trops, Provelpack, Frutas Montosa, Tropical Millenium, Sweet Fruits i Exceltrop assorteixen tota la cadena de producte d’Andalusia.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i, concretament, per la fruita i la verdura de proximitat fa que tingui previst comprar aproximadament més de 2.500 tones de mango d’origen Espanya aquesta temporada.

La companyia col·labora amb SAT 2803 Trops, Provelpack, Frutas Montosa, Tropical Millenium, Sweet Fruits i Exceltrop, proveïdors d'aquesta fruita cultivada a Màlaga i Granada. La varietat és l’osteen, molt valorada per "El Cap" (client), que n’adquireix més de 40.000 quilos al dia.

El mango espanyol es troba en plena temporada i es caracteritza perquè és olorós i té un gust dolç i una textura suau. Aquesta fruita és rica en vitamina A, C i E, i també en potassi i magnesi. Conté propietats antioxidants, un alt contingut de fibra i aigua, i una aportació calòrica baixa, recomanable per mantenir una dieta equilibrada.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa “Fruites i Verdures de temporada” del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació. Així mateix, defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Mango d’origen Espanya, al lineal de MercadonaMango d’origen Espanya, al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat